Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Krisiun forsøger forgæves

Updated
Krisiun kommer ikke ud af Brasiliens skygge Krisiun er fra Brasilien, men er aldrig rigtig slået igennem ligesom landsmændene Sepultura. De har eksisteret i 12 år nu, og ”Works Of Carnage” er deres 6. studiealbum. Krisiun er regulær døds metal, og det har de altid været ganske habile til. ”Works Of Carnage” er da også døds metal lige fra den skuffe man kender den fra Krisiun. Men Krisiun formår ikke rigtig at slå igennem med skiven. De første tre numre rykker ganske godt, men så falder niveauet desværre en anelse henover skiven, og sangene bliver lidt ens, og desværre også lidt kedelige.

Produktionen er der intet i vejen med, men der er absolut intet nyskabende i musikken, og den sidste halvdel af skiven har numre der ligner hinanden alt for meget. Det hele er lidt for påtaget, og ”krigs-trommesoloen” midt i pladen understreger desværre lidt for tydeligt, at dette ikke er verdens bedste metalskive.

Krisiun var fede med deres 2001-udgivelse ”Ageless Venomous”, og intensiteten har de såmænd også bevaret i stærkeste form. Det bliver bare for ensformigt, og der sker ikke noget nyt. En plade der viser, at Krisiun står stille rent innovationsmæssigt, og de fortsætter altså bare ad den sikre sti. Hardcore Krisiun-fans vil ikke blive skuffet, men den gængse death metal lytter vil ikke få meget ud af ”Works Of Carnage”, som de ikke allerede har fået, forudsat de ejer en skive med Krisiun i forvejen.

Kunstner
Titel
"Works Of Carnage"
Distributør
Karakter
2