Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Hardcoremetal og thrashdød

Populær
Updated
Hardcoremetal og thrashdød
Ingen svinkeærinder fra Agnostic Front på deres nye album. Metalcore er pænt oppe i tiden med navne som Hatebreed og vor egne Hatesphere, og det førende tyske metalselskab Nuclear Blast har ikke være sene til at signe de amerikanske metalcore-pionerer, Agnostic Front. Sammen med bands som Cro-Mags, Sick Of It All og Biohazard hører Agnostic Front til den absolutte old school elite af New York baserede bands, som fra midt- og sen-80erne og frem begyndte at blande deres aggressive hardcore punk med tungere heavy metal lyd, tilført guitar soloer.

"Crossover" blev denne hybridstil kaldt, men "hardcoremetal" og "metalcore" har også været gangbare etiketter - og er det fremdeles når det gælder Agnostic Fronts første plade på deres nye selskab, "Another Voice". Hurtige hardcoreriffs mikses med tunge metalgrooves, suppleret af oi-kor og frontmand Roger Mirets meget rå, men også lidt anstrengte stemme. Det hele er fastholdt i et meget tungt og dynamisk lydbillede, kreeret af Zeuss (Shadows Fall) og Jamey Jasta (Hatebreed).

Et helt reelt album, der holder sig hårdt og klæbefast til hardcoremetal-stilen uden nogen som helst svinkeærinder. Agnostic Front er stadigvæk benhårde, direkte og kompromisløse, men mest af alt minder et album som "Another Voice" om, at denne musikstil altså bedst nydes LIVE.

Titel
Another Voice
Distributør
Karakter
3