For lidt har også god ret

Double Space har kun sørget for at indspille to numre til deres demo, og det er unødvendigt lidt.

Kunstner
Titel
S/T Maxi 12'' single
Genre
Forfatter
Karakter
4

Aarhusianske Double Space hører til et af den slags bands, der mener de kan undvære en bassist, og det må straks slås fast, at de på ingen måde mangler en firestrenget øksesmælder i bunden. Hvordan de så formår at have så meget smæk på, vides ikke, men trioen spiller både tungt og buldrende, så det eventuelle fjerde medlem ikke savnes.

Det er en art sludge metal, men i forhold til for eksempel Rising der ligeledes udsendte en 2-numres demo i efteråret 2010, er Double Space et band, der gerne lader guitarerne stå for melodiske ting som opbakning eller krydderier på de langsomt slæbende eller hidsigt skramlende rytmer. Hertil hører en hæs råbende vokal, der dog stadig har en snert af varme og melodisk indhold, hvilket holder jyderne fra at blive et udelukkende larmende helvede, men også bibringer større stemninger og fylde i kompositionerne.

Kom så med noget mere!


Men hvis der, ganske uretfærdigt for bandets mulighed for at stå alene, igen skal refereres The Rising, så er det altså lidt sløjt at skulle nøjes med to numre, når potentialet uden tvivl må være til mere end at opretholde intensitet og være vedkommende i sølle tolv minutter plus det løse.

Læs også Francos interview med Double Space HER!