Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Ligegyldig men effektiv rock

Updated
Ligegyldig men effektiv rock

Svenske Sister er på mange måder et ligegyldigt bekendtskab, men alligevel er der noget charmerende ved deres debut.

Kunstner
Titel
Hated
Distributør
Forfatter
Karakter
3

Sister er hverken klogt, genialt eller noget man ikke har hørt før, men det der med at lyde velkendt klarer de til gengæld udmærket – endda uden at lave overdrevent interessante riffs, gode melodier eller skrive fabelagtige sange. De lever til gengæld aldeles udmærket på den raske energi – at lytte til Sister er nogenlunde som at køre stærkt på motorvejen: Dumt, men utroligt sjovt og en anelse barnligt, og så kan man altid bagefter fortryde at man spildte tid på det.

Ingen dikkedarer er intet problem


Heldigvis kan de også spille så hæderligt, og igen med energi, at man kan tilgive dem de fleste tåbeligheder. I dette selskab er man underholdt undervejs, fordi hvert et omkvæd opfordrer til at råbe med, og fordi man altid kan forudse det næste skridt, og det derfor føles velkendt – hvilket nok også hænger sammen med den førnævnte mangel på originalitet og nytænkning.

Men mere får man altså heller ikke. God gedigen hardrock leveret direkte og effektivt fra hoften, og helt sikkert ganske forrygende omgang på et mindre spillested, hvor pigerne er billigere end øllerne, og bandet i øvrigt får rigeligt adgang til begge dele i omvendt rækkefølge.