10 hurtige til en heavynørd

Populær
10 hurtige til en heavynørd
Sharlee D’Angelo, der er bassist i Arch Enemy, kommer med ti svar på heavyjams traditionelle spørgsmål. 1. Dine alle tiders fem favorit album?

"Black Sabbath – Mob Rules
Rainbow – On Stage
Accept – Restless And Wild
Slayer – Reign In Blood
Ultravox – Rage In Eden"


2. Hvilket nummer ville du have dræbt for selv at have skrevet?

"My Way. Frank Sinatra, men skrevet af Paul Anka (lyrikken). Den har sådan en sentimentalitet og stolthed. Den havde desuden indbragt et par millioner. Mindst!"


3. Din favoritmusiker gennem tiderne?

"Det er ikke lette spørgsmål! Ritchie Blackmore, han har skrevet så meget god musik. Live var det afhængig af hans humør. På en god dag var han helt fantastisk og enestående, men på en dårlig var det så som så. Men Blackmore på en god dag svarer jeg!"


4. Dit favoritband gennem tiderne?

"Øhh… man får faktisk ofte det her spørgsmål. Det skifter jo fra minut til minut. Eller i hvert fald 5 min. som en sang ofte varer. Uriah Heep er det lige nu."


5. Din bedste koncertoplevelse nogensinde?

"Iron Maiden, Piece of Mind-touren i 1983 i Göteborg. Jeg husker hvordan Bruce bare kommer løbende ind på scenen til start."


6. Hvilket band vil du allerhelst selv turnere med?

"Ja…vi har jo haft mange allerede. Vi har jo tourneret med Slayer, Maiden og Megadeth. Vi mangler jo Metallica. Faktisk vil jeg sige Riot anno 1982. Lidt før Arch Enemy!"


7. Det vigtigste før-scenen ritual for dig & bandet?
"Alle har sine egne ting og variationer af opvarmning. Angela står og synger opera eller skråler som en idiot. Jeg drikker en halv flaske whisky…ja, næsten i hvert fald."8. Det bedste ved at være i et band som dit?
"Den udvikling, der er musikalsk og personligt mellem 5 forskellige personer. Det er meget spændende og interessant, nye idéer og meninger hele tiden. Vi ved, hvor vi har hinanden. Sammenhold – vi er en enhed, og det føles godt."

9. Det mest irriterende ved at være i et band som dit?

"At jeg skal dele opmærksomheden med fire andre! Ej, det værste er vel, at det er svært at være sig selv og få privatliv, når man er tour. Man er meget tæt på hinanden 6-7 mdr. om året."

- Også med Angela, bor hun i Sverige?

"Hun flyttede fra Köln til Halmstad. En 3 millioners by til en by med et par tusinde. Man kunne tro, at det er derfor hun råber og skriger. Ren frustration!"


10. Dine og bandets nærmeste fremtidsplaner?

"Vi skal indspille nogle gamle sange faktisk. En kompilation af numre fra de 3 første plader inden Angela kom med. Så er der en smuttur til Tyskland, Schweiz og Holland og måske lidt andet. Og så må vi hellere fortsætte indspilningen af den her kompilation.
Det er svært at sige, hvor næste plade kommer. Der sker så meget nu."