Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Kommentar: Metal mandag eller tung tirsdag??

Updated
Kommentar: Metal mandag eller tung tirsdag??
Et par ord fra den gamle (nej-nej, ikke Lars Schmidt, men Redaktøren!). I løbet af dette efterår er mange udgaver af Heavyjam.dk først blevet udsendt tirsdag i stedet for mandag. Det har med rette fået mangt en råsulten metalgalning til at føle et tungt afsavn på mangt en møgkedelig mandag, og det er vi selvfølgelig kede af.

Forklaringerne er flere, men i hovedsagen denne: det meste af vores skrevne materiale er først fremme i løbet af mandagen, og efter redigering og opsætning er det indimellem blevet sen fyraften og/eller der har været andre gøremål for vores gode webmand Morten.dk, der sørger for at nytbrevet ser OK ud og at det ryger ud til alle abonnenterne.

Desuden er det undertegnedes vurdering, at det fx er bedre at give en anmelder lidt mere tid til at lytte/skrive end at haste noget igennem for at nå mandag aften frem for tirsdag formiddag (læs: ofte har vi først anmelder ex. i hånden kort før deadline, indimellem endda først på selve udgivelsesdagen, mandag!).

Fremover vil Heavyjam.dk således ikke satse alt på partout at skulle ryge ud om mandagen, selvom det stadigvæk vil være vores udgangspunkt. Vi mener indholdet altid skal have første prioritet, så metal mandag eller tung tirsdag er frem over kodekset. Eller, hvis omstændighederne kræver det, så en ond onsdag... (Læs: spiller AC/DC i Forum en tirsdag aften, vil vi måske vurdere onsdag som denne uges udgivelsesdag!).

Fra nytår vil vi så atter vurdere hele Heavyjam.dk konceptet, men mere om det senere.

I alle fald sender Heavyjam.dk redaxen en stor og tung hilsen til alle de abonnenter der har "efterlyst" deres Heavyjam.dk. Vi er nemlig kun glade for at være eftertragtede - og uden JER, intet Heavyjam.dk, kære heavydrenge og metalpiger! :o)