Koncertjam.dk: Iron Maiden

Populær
Koncertjam.dk: Iron Maiden
Iron Maiden-turnépremiere i Aalborg, bersærkerbilletsalg i vor nabolande og udsolgt i Valby. Som alle Maiden-fans vel allerede har noteret det, så starter det legendariske band dets næste albumturné i Ålborg den 9. november - byen, der ikke mindst er berømt for dens årlige metal festival ligeledes i november og for for dens lokale Iron Maiden jamband. Ja, man kan vel ikke andet end fortolke Maidens valg af turné-startby som en direkte hyldest til den stolte nordjyske heavy-hovedstad... ;o)

Billetsalget er i gang - både til Gigantium-koncerten i Aalborg og til showet i Valby Hallen, dagen efter den 10. november.

I vor nabolande har Iron Maiden allerede meldt udsolgt for giganthaller som Bergens Vestlandshallen (8000 billetter på 20 minutter), Gøteborgs Scandinavium (9000 på under en time) samt to x Globen i Stockholm (14.000 pr. show ca. på 2 1/2 time)! En ekstra Globen-dato er endda just blevet annonceret i enden af Skandinaviens-turneen, den 25. november. Og senest har Valby Hallen så også meldt udsolgt, hvilket efter sigende tog et helt døgn...

Spændende hvor mange billetter, man så får afhændet til den nordjyske turnèpremiere!