Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

802 udgiver debutsingle og kortfilm

Populær
Updated
jaUdTkNg

Hvad gør man, hvis man har spillet på Roskilde og haft betragtelig succes med sit hiphop-projekt, men ligesom skal videre?

Kunstner
Titel
My Girl
Forfatter

 

Hvis man er Andreas Asingh, og tiden med at lave beats for folk fra Wu-Tang Clan og under navnet Slowolf er ovre, så flytter man fra København og tilbage til barndommens Djursland, finder to flinke, lokale metal dudes og starter en trio, der kombinerer metallisk fuzz, støvede synthesizere og svævende omkvæd under navnet 802. Den unikke kombination har landet dem et gig på den amerikanske festival The New Colossus Festival, og de udgiver nu deres debutsingle ‘My Girl’.

Videoen, som man godt kan kalde en kortfilm, er instrueret af Casper Balslev, som tidligere har lavet videoer for Alt-J og Mø, og den skildrer følelsen af at være utilpasset i et samfund, der kører i et lavere tempo og ikke helt har plads til en. Indtil man møder en ligesindet og muligheden for et fællesskab opstår.

Skærmbillede 2023 03 01 090800

802 holder premierevisning på videoen  til ‘My Girl samt releasekoncert i Ebeltoft i aften den 1. marts, og på Vester-Vov-Vov i København i morgen, den 2. marts. Samme aften spiller de releasekoncert på War Pigs i Kødbyen i København.

Filmpremiere + release koncert

1. marts kl 20.00

Kulturloft, Maltfabrikken

Ebeltoft 

 

Filmpremiere

Vester Vov Vov

2. marts kl 18.00 - 20.00

Tre visninger

 

Releasekoncert

Warpigs - Kødbyen

2. marts kl 21.00