Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Hatesphere: Ny guitarist, ny video

Populær
Updated
Hatesphere: Ny guitarist, ny video
Hatespheres nye guitarist hedder Jakob Nyholm, kendt fra Dawn of Demise og Koldborn. Hatespheres nye guitarist hedder Jakob Nyholm (Dawn of Demise/Koldborn), som erstatter Henrik ”Heinz” Jacobsen, der i fem år har kørt guitar-parløb med original-medlem Peter ”Pepe” Lyse Hansen.

”Heinz er ikke længere en del af Hatesphere. Splittet kommer uden nogen form for overraskelse, da vi har vidst det i flere måneder. Vi skilles som de bedste venner, og grunden til hans afgang skal findes i det faktum, at Heinz ikke gider det hårde turné-liv mere samt gerne vil prøve noget nyt. Vi ønsker derfor Heinz al mulig held og lykke fremover," udtaler Peter "Pepe" Lyse Hansen.

"Jakob er ikke kun en virkelig talentfuld guitarist, men også en god ven af bandet, så vi ser meget frem til at skyde Europa i sænk på vores kommende turnéer sammen med ham,” tilføjer "Pepe".

Det nye Hatesphere line-up får Danmarkspremiere i Store Vega den 29. oktober, hvor bandet supporter norske Dimmu Borgir. Hatesphere afslutter bandets massive efterårsturne (med mere end 50 shows) til årets udgave af Danish Metal Awards, der løber af stablen i Amager Bio den 17. november.