Første navne annonceret til Roskilde Festival!

Populær
Første navne annonceret til Roskilde Festival!

De første navne er nu klar til Roskilde Festival 2017. I den tunge ende finder vi metalcore-gruppen Of Mice & Men og grindcore-bæsterne Pig Destroyer.

Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

Få måneder efter sommerens afslutning er planlægningen af næste års festivaler i fuld gang, og i dag kunne Roskilde Festival så præsentere den første bunke navne, der kommer til at stå på festivalplakaten for 2017. Af interesse for Devilutions læsere finder vi disse to:

OF MICE & MEN:
Det amerikanske metalcore-band Of Mice & Men, der har den tidligere Attack Attack!-sanger Austin Carlile i front, har trods fire album på bagen kun besøgt Danmark en enkelt gang, nemlig på Copenhell i 2014. Ifølge vores anmelder debuterede de overbevisende med en medrivende og underholdende koncert. Det nye album ’Cold World’, der udkom i sidste måned, viser bandet træde et skridt væk fra den traditionelle metalcore, og nu kan man altså se frem til, at de vender tilbage til Danmark på Roskilde Festival i 2017.

PIG DESTROYER:
Siden 1997 har Pig Destroyer gjort verden mere usikker med deres hæsblæsende, jordskælvsrystende grindcore. Over en længere række studiealbum, ep’er og splits har de presset grænserne for opnåelig brutalitet, men amerikanerne er heller ikke blege for at eksperimentere med beskidt doom, som de gjorde på den seneste udgivelse, ep’en ’Mass & Volume’ fra 2014. Ligegyldigt hvordan koncerten kommer til at udfolde sig, bliver det med al sandsynlighed en musikalsk ækvivalent til et trykspark i ansigtet.