Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #100

Populær
Updated
House of Franco #100

Ethundrede House Of Franco-klummer! Who knew? Det skal fejres - med en anmeldelse af et af københavns svedigste thrash metal-bands, nemlig Scavenger Brats og deres nye demo 'Electric Death'.

Kunstner
Titel
Scavenger Brats - Electric Death (MC)
Genre
Karakter
4

Scavenger Brats - Electric Death MC (selvudgivet)Hvis du - som jeg - er en old school thrash metal-skøge, ved du, at din usle undskyldning af et spildt liv ikke er komplet, før du besidder dette kassettebånd!
 
Jeg har set de unge gutter en håndfuld gange, specielt i Ungdomshuset, og det har altid været en sensuel badesaltfest. Dog surt, at jeg missede deres show i fredags pga. mit nye job som chefafrydder på en pikrockbar i indre by.

‘Electric Death’ byder på seks meget rå tracks optaget live i deres rehearsal-hjem på Rantzausgade, hvor øvelokalerne er på størrelse med et frimærke. Alle blodsudgydelser er en sublim diehard-hyldest til midt-80’ernes thrash som Slayer og prøjser-speed metal a la Assassin.
 
Jeg fuckin’ elsker det riff i ‘Grave New World’, som totalt planker Exodus-klassikeren ‘A Lession In Violence’. Hvis man skal stjæle, så stjæl fra de bedste! Eneste minus er, at omkvædet i ‘Too Weak To Live’ er lidt svagt, og at jeg ikke fik lov at synge backing på et nummer, som Torden Thor ellers havde lovet mig.(Billedet stammer fra en regnfuld K-TOWN HARDCORE FEST 2012 i Nørrebro Parken, hvor Ama'r-krigsguden befandt sig ca. 2 meter fra bandet efter en brutal Tumor Warlord-tur i Sverige.)
 
Hvor kan så man bruge bruge sine 35 bananer på dette bånd? Repoman Records, selvfølgelig, og muligvis også Rockuglen. Til orientering spiller Scavenger Brats' - tåbeligt navn! - medlemmer også i bands som Solid Noise og Reefer. Kan vi snart få noget vinyl og pandebånd???