Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #123

Populær
Updated

Krigsguden anmelder i denne uges House of Franco københavnske Bottom Feeders debutalbum, 'Grinding Teeth'.

Kunstner
Titel
Bottom Feeder
Dato
04-11-2013
Genre
Karakter
4

 

Bottom Feeder - 'Grinding Teeth'/LP (Raw Birth)

Dette københavnske sludge/doom band er et eksempel til efterfølgelse for alle nye danske bands. I løbet af kort tid har gutterne lavet et demobånd, en 7'er, turneret i Danmark, Europa og USA. Og nu har de udsendt deres debut album. Ikke så meget pis og brok i øveren. Bare ren ACTION!

Kan 'Grinding Teeth' så leve op til forventninger? Fuckin' A! Seks tonsetunge misantropiske tracks der kommer efter din usle røv i natten, som et Solar Eagle-dronefly ladet med fosforbomber. Vi er for det meste over i Eyehategod/Iron Monkey territoriet, hvor knusende aggroriffs og desperat hadefuld vokal styrer maksimalt. Der er dog et par numre, 'On Life Support' og 'Trusted By Few', hvor tempoet enkelte steder ryger op i thrash metal-mode, godt hjulpet af Jonas' eminente trommespil. Produktionen er helt perfekt for denne genre, rå og brutal men klar som et one-night-stand med Lars Barfoed til en julefrokost.

Bottom Feeder, som nærmest er indbegrebet af alt hvad 'Heavy Days in Doomtown'-festivalen i Ungdomshuset står for, består af medlemmer fra Moonless, Dogmatist, Redflesh og Love Potion. Alle gode venner af House of Franco, og af alle som kan li' deres metal dræbende og ondskabsfuld. KØB ELLER DØ!