Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

John Cxnnor slipper nyt nummer

Updated
mai2-65-1682088101

De retro-futuristiske genrealkymister er taget til Australien som addendum til turnéen med søsterbandet LLNN – men på vej ud af døren smider de et nummer på gaden.

Kunstner
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter

‘ShadowWalker’, som nummeret hedder, var en del af gruppens bestilte koncert på Roadburn i 2023, som blev skabt i samarbejde med en flok gæstevokalister som Victor Kaas (EYES, LLNN), Andreas Bjulver Paarup (Cabal) og Kim Song Sternkopf (Møl, The Arcane Order). Her er det så Meejahs Mai Soon Young Øvlisen, der lægger stemmebånd til det cinematisk klingende nummer, som lægger dyster reesebas og natteonde trommer og atmosfærer under Øvlisens ekspressive performance.

I vores 666-anmeldelse af koncerten på Roadburn beskrev vi Mai Soon Young Øvlisens bidrag således: ”Hendes nerve, desperation, angst og insisterende vokal var på en og samme tid skræmmende og hjerteskærende.”

Det sidste kan man konstatere ved selvhør her:John Cxnnor gæster også årets Copenhell, og mon ikke en eller flere af ovenstående vokalister også lægger vejen forbi Refshaleøen?