Mother Of All med dobbelt videomedley 'Curators'

Mother of All Band

Martin Haumann og Mother of All går hele vejen i projektet omkring udgivelsen af debutpladen og har fået hjælp fra filmverdenen.

Martin Haumann, der står bag Mother of all, har teamet op med den danske komponist Andreas Hald ('Fasandræberne', 'Broen 3', 'The Outsider') og kunstneren Lichtgedärm. Sammen har de lavet lyd og video inspireret af sangen “Curators of Our Worlds Scope” fra det kommende album 'Age of the Solipsist'.

Som de selv skriver, så omhandler 'Curators' algoritmens magt over vores verdenssyn. For at visualisere denne strøm af information har de valgt et aggressivt og kompromisløst udtryk.

Sangene er 'Replicators' og 'Curators of Our Worlds Scope'.

Arkitekten bag Mother of All, Martin Haumann, som vi bragte et længere interview med for en måned siden, siger følgende:

– Den første sang, 'Replicators', er et meget filmisk stykke musik af Andreas Hald. Han har formået at lave en perfekt fortolkning af temaerne i sangen 'Curators of Our Worlds Scope'. Han brugte blandt andet samples fra vores originale indspilning. Vi ville udtrykke den konstante, hjerneskadende, vanedannende strøm af verdenssyn, historier og stimuli. Så kom Tobias Holmbeck – Lichtgedärm  og skabte et overvældende, ubehageligt, klaustrofobisk tæppe af billeder. Det skal også bruges live! På den anden sang joiner Steve Di Giorgio (Testament, Sadus, ex-Death) på bas og Frederik Jensen på guitar. For at fange de lyriske temaer måtte jeg finde på en helt speciel, spastisk rytmik. De to stykker musik handler om teknologi, men det skræmmende er, hvor teknologi nu mimer biologiske processer. Som en effektiv, firmadrevet, hjerne-virus.

'Replicators' kan ses her:'Curators of Our World Scope' kan ses her:De to videoer er naturligvis et led i markedsføringen forud for Mother of Alls debutplade 'Age of the Solipsist', der udkommer 11. juni på svenske Black Lion Records og danske Over The Under Records. Det er bestemt anderledes og mere ambitiøst end de sædvanlige lyrik-videoer, der ofte kastes i grams til lytterne forud for en udgivelse. Om det virker eller ej må tiden vise. Anderledes er det i hvert fald.