Mother of All med debutalbum

Mother of All
MOA AOTS cover

Danske Mother of All er klar med debutpladen 'Age of the Solipsist', med ingen ringere end Steve Di Giorgio på bas. Travis Smith har lavet artwork.

Titel
Age of the Solipsist

Martin Haumann er kendt for at sidde bag trommesættet i bands som Myrkur, Afsky m.fl. Senest vi hørte fra ham var netop som trommeslager på Afskys plade 'Ofte Jeg Drømmer Mig Død', der også her på redaktionen var på en del årslister over bedste danske udgivelse.

Mother of All er hans eget band, hvor han både synger og spiller trommer. Vi har sågar oplevet Mother of All live til Viborg Metal Festival, hvor han tog sig af guitar og vokal. På debutpladen har han dog allieret sig med ganske erfarne kræfter i metalmiljøet; danske Frederik Jensen på guitar og ingen ringere end Steve Di Giorgio på bas. Di Giorgio har spillet i et utal af bands, ikke mindst hæderkronede navne som Death, Sadus og Testament, for blot at nævne nogle.

Pladen har fået titlen 'Age of the Solipsist' og udkommer på Black Lion Records i april måned 2021. Det er en blanding af melodisk og progressiv dødsmetal. Her viser Martin Haumann, at han, udover at udlåne sit talent til andre bands, også har ambitionerne omkring Mother of All, hvor han skriver sangene, synger og spiller trommer.

Coveret til pladen er lavet af Travis Smith, der har lavet pladeomslag til Opeth, King Diamond, Nevermore, Avenged Sevenfold, Suffocation, Malevolent Creation, Devin Townsend og mange, mange flere. Manden, der har mixet pladen, er Hannes Grossmann, der tidligere har spillet i Necrophagist, Obscura og Hate Eternal. Martin Haumann har således sikret sig internationale, erfarne kræfter omkring sit projekt Mother of All, og debutpladen er klar til foråret.

Her er første smagsprøve på et par af numrene, der vil være at finde på pladen, og under klippet kan man se den fulde trackliste til albummet.1. Autumn
2. We Don’t Agree
3. Curators of Our World Scope
4. Age of the Solipsist
5. At the Edge of A Dream
6. Blood Still Owed
7. Feel the Pain

Mother of All: 'Age of the Solipsist' er indspillet af:

Martin Haumann – vokal og trommer
Steve Di Giorgio – bas 
Frederik Jensen – guitar