Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Premiere: Electric Hellride

Populær
Updated
Premiere: Electric Hellride

I dag udkommer Electric Hellrides single 'The Referral Mindset', og Devilution bringer hermed som det første medie videoen til nummeret, der udgives som en teaser for den kommende anden fuldlængde.

Titel
The Referral Mindset
Dato
03-10-2016
Genre
Fotograf
Lars V. Andersen
Forfatter

Københavnske Electric Hellride er blevet færdige med deres andet album, men inden efterfølgeren til 'Hate.Control.Manipulate' fra 2012 udkommer, har bandet valgt at lægge ud med single-udspillet 'The Referral Mindset'. Det er et nummer, der som ep'en fra 2014, 'Come Darkness, Come Light', er indspillet med Emil Sauer ved pulten i Aurochs Studio – dog er trommerne indspillet i Sorthus Studio, men også med Sauer ved roret.

Trommeslager Brian Olsson fortæller om valget af nummeret: "Det er det naturlige nummer at lægge ud med som optakt til albummet. Det er en slags overgang fra, hvor vi kom fra med 'Hate.Control.Manipulate', til hvor vi er på vej hen. En retning, som kunne anes på den seneste ep, men som vi siden har styrket og forædlet, hvilket vil kunne opleves for alvor, når albummet udkommer, og man kan høre det i sin helhed".

Bandet vil endnu ikke ud med dato eller bare en titel på albummet, da der stadig arbejdes på at få den bedste løsning for albummets udgivelse på plads.

Videoen er sammensat af billeder og nogle få videosekvenser. Om videoen herunder forklarer bassist og sanger Casper Villumsen, som faste læsere af Devilution burde have læst en artikel eller to fra: "Det er en lyrik-video, men der er alligevel stadig en masse at gå om bord i. Oprindeligt var fokus på nogle rå video-sekvenser af industri og lignende, men vi benyttede også billedet fra singlens cover for at skabe forbindelsen hertil. Og det så simpelthen for fedt ud med Lars V. Andersens (aka Lavarockphoto.dk) billeder taget fra fotosessionen til det billede, der vil blive brugt til albummets cover. Så vi skar det meste video væk og inviterer i stedet seeren på en rejse ind i de her stemningsfulde billeder."

Singlen udkommer digitalt som stream og download i dag.
Menu