Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Premiere: The Vision Ablaze – ‘Star Born’

Updated
TVA

The Vision Ablaze er parat med tredje single fra deres kommende udgivelse. Se og hør nummeret lige her!

Københavnske The Vision Ablaze blev dannet i 2011 og har sidenhen udgivet to EP’er samt deres anmelderroste debutalbum ‘Youtopia’ fra 2015. En plade, vores anmelder beskrev som følger: ”Den storslåede detaljerigdom kender ingen grænser på The Vision Ablazes debut 'Youtopia'. Med gennemtænkt progressivitet folder bandet sig overlegent ud med et mangefacetteret kreativt og håndværksmæssigt overskud".

Efter fuldendelsen af deres nye lineup i 2018, har den københavnske kvartet arbejdet på at skrive deres kommende album. Med singlerne ‘Embers’ og ‘Revolution’ har vi allerede fået en forsmag på, hvad der er i vente på bandets kommende plade – og nu er danskerne så parat med endnu en single, ’Star Born'.

Om nummeret udtaler bandet:
- "Du glemmer aldrig det riff”, tænkte vi da vi skrev 'Star Born'. Det er brutalt, og der er ingen skønsang overhovedet. Det føltes naturligt i vores musikalske udvikling at bryde nogle rammer, og lade Lovecraft inspirationen diktere hvor hårdt og tungt det skulle være. Det er brutalt og fuldt smadder fra start til slut.