SRF ’15: 100 % thrash

Populær
SRF ’15: 100 % thrash

Exodus, Exciter og Nuclear Assault. Årets thrash-navne er blandt genrens ypperste!

Deception (S)

Ganske udmærket svensk gruppe, der kun har et par år på bagen. De vil gerne lyde som landsmændene i The Haunted, men der er stadig et godt stykke vej til det niveau. Alligevel er det da værd at smutte en tur forbi Deception.

Hvornår: Torsdag, Rockklassiker Stage, kl. 13.10
Exciter (CAN)

Canadiske Exciter debuterede med ’Heavy Metal Maniac’ et halvt år, før Metallica udsendte ’Kill ’Em All’. Havde Hetfield og Ulrich mon lyttet til skiven, før de selv gik i studiet for at indspille deres legendariske milepæl? Det havde de sgu nok! Exciter skal opleves!

Hvornår: Lørdag, 4Sound Stage, kl. 13.15
Exodus (US)

Speaking of Metallica... så startede Kirk Hammett som bekendt ud i legendariske Exodus. De behøver næppe nogen introduktion. Exodus er blandt verdens sejeste metalbands!

Hvornår: Torsdag, Sweden Stage, kl. 20.45
Nuclear Assault (US)

Nuclear Assault var blandt de første navne, der blev offentliggjort  til årets program. Det spredte med god grund begejstring, da vi skrev nyheden på Facebook. Nuclear Assault detonerer festivalen med 100 procent eksplosiv 80’er-thrash!

Hvornår: Lørdag, Sweden Stage, kl. 17.30
Wasted Shells (S)

Groovy standard-thrash fra Lund. Vores naboland har mange grupper inden for den her genre. Wasted Shell er ikke blandt toppen, men en tur forbi koncerten skader nu næppe. 

Hvornår: Torsdag, Rockklassiker Stage, kl. 18