SRF ’15: Retro, moderne og metaltøser

SRF ’15: Retro, moderne og metaltøser

Med en enkelt afstikker i form af The Sirens er der booket inden for landegrænsen i denne kategori. Heja Sverige.

Abramis Brama (S)

Episk svensksproget hardrock med sprød retrolyd der godt kan gå hen og blive lidt af en liveoplevelse med deres knap 20 års erfaring på scenen

Hvornår: Onsdag, 4Sound Stage, kl. 17.15
Avatar (S)

Avatar er garanti for fuld valuta for køb af cirkusbilletten på dette års festival, da selviscenesættelsen er højt prioriteret hos bandet. Tilmed evner de også at spille og har, ikke helt uden for kategori, turneret med blandt andet Lacuna Coil og Sevendust.

Hvornår: Lørdag, Rockklassiker Stage, kl. 18.15
Browsing Collection (S)

Naivistisk catchy pigepunkrock med pæn lyd og distortet vokal.

Torsdag, Rockklassiker Stage, kl. 14.30

 


Egonaut (S)

Inspireret af 70'ernes hardrockscene holder Egonaut riffene tunge og blander dem i en fusion af stoner rock, doom og metal. 

Hvornår: Torsdag, Rockklassiker Stage, kl. 21.30
Evergrey (S) akustisk og almindeligt show

De drevne svenske darlings leverer både et elektrisk og et akustisk sæt på dette års Sweden Rock Festival. På albumsiden kender vi dem som et melodisk og progressivt metalband, og den akustiske version bliver en anderledes stemningsfuld og intim oplevelse.

Hvornår: Onsdag, 4Sound Stage, kl. 22.30 og
fredag, Rockklassiker Stage, kl. 15.15 (akustisk)
Lillasyster (S)

Lillasysters lige på-punkrock krydret med nu metal har hurtigt vundet indpas i hjemlandet. Lillasyster er også kendt for at hente covernumre fra populærmusikkens univers med stor omhyggelighed, præcision og tilpas humor i udførelsen.

Hvornår: Onsdag, Sweden Stage, kl. 18.30
Maida Vale (S)

De fire kvinder er forholdsvis nye på scenen som konstellation, men de er hurtigt blevet kendt som et velspillende liveband i Stockholm og omegn. Deres glæde ved den mere støvede bluesrock fornægter sig ikke.

Hvornår: Torsdag, Rockklassiker Stage, kl. 11.50
The Sirens (NL/NO)

De store symfoniske tangenter er i spil for sirenerne. De tre store stemmer fra hhv. The Gathering, Leave's Eyes og The 3rd And The Mortal er her gået sammen og optræder med sange fra deres forskellige bands.

Hvornår: Lørdag, Sweden Stage, kl. 12.00