Top 5 - årets mest populære artikler

Top 5 - årets mest populære artikler

Året går på hæld, og vi begynder så småt at se tilbage på, hvad der har holdt Devilutions servere rødglødende de sidste knap 12 måneder.

2017 nærmer sig sin afslutning, og vi har været en tur i maskinrummet for at se, hvad det var, der fik vores læsere mest op af stolen og hen til skærmen. Målt på hits var navne som Volbeat og Metallica naturligvis topscorere med deres store koncerter i Parken og Royal Arena. Vi tog den artikel, der er blevet læst flest gange i hver kategori, og præsenterer dem her som ugens top 5.

Da Volbeat så ikke ville akkreditere Devilution (og Ekstra Bladet) til den udsolgte folkefest i Parken, afstedkom den beslutning naturligvis også en del interesse fra læserne, da det pludselig blev en stor historie i alle andre medier, både tv, radio, aviser og på internettet. Den sag fyldte en del, og det gør den også nedenfor.

Årets mest læste pladeanmeldelse:
Opportunist-heavy
"Defectos høje ambitionsniveau matches hverken af sangskrivning eller produktion, og det formår ikke at skygge for, hvor afskyvækkende musikken er."

Årets mest læste koncertanmeldelse:
Volbeat viste verdensformat
"Michael Poulsen demonstrerede verdensklasse med besøg af verdensstjerner foran 48.000 gæster på den historiske aften i Parken. Men fraværet af de stærke, gamle sange gjorde det til en alt for lang aften med middelmådig musik."

Årets mest læste artikel:
Vagttårnet: Seal the Deal & let's Boycott
"Metalscenen har længe haft et horn i siden på Volbeat. Det lader til, at det er gensidigt."

Årets mest læste interview:
"Folk vil slås med mig"
"Megadeth var i sidste uge forbi København. Vi fik en snak med Dave Mustaine om deres nyeste line-up, valget af sætliste og de belastende typer, der gerne vil slås med Mustaine, fordi han er kendt."

Årets mest læste top 5:
Copenhell-typerne
"Da Copenhell igen i år er vokset i størrelse, vil der være formentlig være en del beton-debutanter blandt billetkøberne. Til disse er her en guide over fem klassiske typer, man kan finde og/eller optræde som, hvis man ønsker at blande sig med mængden og ikke stikke ud."