Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Holland

Populær
Updated
Top 5 - Holland

Redaktionen har været sydpå, i Holland. Her er fem bud fra Jacob Dinesen på hvorfor langskibene måske skal vendes mod netop Holland.

Forfatter

1. Holland er et amatørfascist samfund
"Holland rygtes at være et samfund så liberalt som Roskilde Festivalen, men som i Roskilde er der også i Holland mange fint udklædte vagter, der har store problemer med at finde rundt i et virvar af armbånd og pas. Megen tid blev spildt på ligegyldige diskussioner".

2. Publikum er forstenet

"Publikum bevæger sig ikke. Som til Dodos and the Dodos-koncerter står folk forstenede men hidsigt kæmpende for deres pladser. Jeg har dem mistænkt for at være påvirkede".

3. Matadorpenge

"I stedet for at benytte sig af de alment anerkendte Euro har 013 besluttet sig for at introducere sin egen valuta, "plastikstykket", og det bruges til betaling for alt fra øl til mad. Problemet i dette er, at man hele tiden skal veksle kontanter til plastikstykker og det volder problemer da vekselautomaterne er kræsne med, hvad de spiser".

4. Holland er et dyrt sted at opholde sig

"Budgettet for denne tur har vist været ca det samme som for et års Wacken + Roskilde + Sweden Rock + Copenhell lagt sammen. Cirka."

5. Candlemass skuffede

"Jeg har har efterhånden set Candlemass en del gange, og det er sædvanligvis en god oplevelse. På Roadburn vil jeg dog ikke mene at det var dét. Om bandet havde suget for meget af Hollands tryllerøg i sig eller ej, ved jeg ikke, men både den ene og den anden sanger lod til at have store problemer med at huske teksterne, og begge kæmpede en ussel kamp mod de medbragte noter".

"Årsagen til, at det ikke kan siges at være ubetinget skidt, er, at dette var en koncert med den stemning man forventer at opleve mens der spilles heavy metal. Resten af festivalen er så indebrændt/indforstået at man måtte finde trøst i et punket indslag som Summon the Crows og mægtige Trap Them. Derudover måtte man jo til sidst også begynde at trøstespise Frikandel i bar desperation".

Bobler:
"Man blev tvunget ud i at dele dobbeltseng med Le Redacteur pga. hans tåbelige hotelbookning (af den simple årsag, at nærværende fotograf nægtede at ordne hotelbookning, førend ALT var udsolgt i hele Tilburg - Red.)".