Top 5 – Karantæne-sysler

Screenshot 2020-03-20 at 08.53.40
Py5EswV

Karatænen kører på anden uge, og netop som Netflix' monotomi havde drænet dig for den sidste livsgnist, forbød dronning Metal d. 2 af Danmark at samle mere end 9 mennesker i en mosh-pit. Men Devilution ved som altid bedre og har gode forslag til sysler for den indesluttede.

Kunstner
Titel
Covid-19
Forfatter

1. Sy dine egne patches
Vi kender alle problematikken med endelig at have fundet et band så undergrund, at ingen andre har hørt om det, og vores street credit bliver ugudeligt højt, når vi syr deres patch på vores vest– og så er der en eller anden, som har købt samme bands kaffekop. 
Men nu har du endelig tid til at " target="_blank" rel="noopener">sy dine egne patches med bands, der er så seje, at de kun eksisterer i din fantasi. Skribenten lægger ud med Mortal Engines.

 2. Kom til bunds i et bagkatalog
Metallica har lavet meget lort – og en hel del der er mere end godkendt, men det er jo ikke det sjove. Det sjove ligger i de elendige bootleg-optagelser, Lars Ulrichs advokater kæmper en stadig kamp for at fjerne fra internettet. Det er nu, du endelig kan få set dem alle.

 3. Lær at headbange

De fleste tror, at de kan headbange, men tiden er kommet til at forfine stilen, så du har schwung over dit møllesving, patos i dit nakkeknæk, elegance i otte-tallet og kan variere det med den liggende uendelighed og ikke mindst den helt svære slowmotion-disciplin. 
Hen til spejlet og bang det head, der trænger til at blive banget.

4. Lær nyt
Spotify er mega-untrve og alt det der, men prøv at give slip, og lad dig styre af algoritmerne og gå på opdagelse. Du har et yndlingsband, og du har hørt alt, fordi du har fulgt punkt 2 – nu finder du det på Spotify og vælger derefter ‘Fans Also Like’-funktionen, hvor du lytter til et af de bands, som du aldrig har hørt om. Tjek det ud, og i 99 % af tilfældene vil det være skrammel, men nu har du endelig tid til at gå efter den ene procent, der kan blive til et nyt yndlingsband. Og når du er kommet gennem det nye favoritband, gentager du processen med dem som udgangspunkt

5. Del dit favoritband
Nej, ikke Metallica. De er gode nok, og bedre end vi skrev i punkt 2, men det ved de fleste efterhånden, og dem, der ikke ved det, de kan ikke overvindes, fordi de ved anderledes. Men de der bands, som ingen kender, fordi mennesker er indskrænkede og untrve – det er nu, du udbreder budskabet om din store indsigt i sand og god musik. 


Skribenten opdagede til sin egen store begejstring Riot City, fordi en anden foretog manøvren i punkt 5 på ham i 2019, og ved hjælp af punkt 4 er han nu ude i selv at udvøe punkt 5 med Stallion. Læs eventuelt sidste uges Manden med Weekendvesten eller denne uges Manden med Weekendvesten om Ambush.