Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Mono Goes Metal

Populær
Updated
Top 5 - Mono Goes Metal

I weekenden byder Aarhus på Mono Goes Metal, og her skriver Villumsen, der aflægger visit den ene dag, hvad han mener, folk bør glæde sig til

1. Festen
"Invitationen beskriver festen som en meget vigtig del af arrangementet, og på diverse fora lader det også til, at folk nærmest glæder sig mest til at drikke sig i hegnet og være dumme på den sjove måde. Det skal opleves!"

2. By The Patient
"Deres nye album er så svinefedt, og sidst jeg så dem live leverede de i den grad varen. De er samtidig nogle flinke og festlige gutter, så punkt 1 skal nok også blive fedt i deres selskab".

3. Deus Otiosus
"Dem går jeg desværre selv glip af, når det nu kun bliver til et lørdagsbesøg. Men når nu så mange på redaktionen taler varmt om dem i årslisterne fra 2012, så skal de da opleves. Og jeg selv skriver det ind i hjernebarken som "se nu at få fat i deres nye skive". Dødsmetal af den gamle skole siger rygterne. Det kan da ikke gå galt?"

4. Det er billigt
"Er der noget, der glæder en metalfan, så er det når øl, mad og entré er billig. Specielt det med øllene. Det lover invitationen, at det er, så det skal da udnyttes. Skål!"

5. Aarhus/Escobar
"Festen på Monorama i Åbyhøj slutter hver dag kl. 2.00. Mon ikke der er kræfter til mere fest, og hvis ikke folk lokker på et eller andet lækkert værtshus, så kan man jo altid tage ind til centrum, der udover at være en hyggelig by jo også byder på Escobar, som virkelig kan føre en rockfest an".

Lad budskabet om at gæste MONO GOES METAL skylle ned med By the Patients seneste video: