Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Top 5 - Rimelige årsager til at Marie Key burde gå over til growl

Populær
Updated
Top 5 - Rimelige årsager til at Marie Key burde gå over til growl

Kære Marie. Tillykke med de mange roser til DMA 2013. Devilution står klar i helvedes forgård med corpse paint og fårehoveder, når du er rede til at bekende troskab til din retmæssige genre.

Dato
11-11-2013

Løgnen
Uden forsvar? Den køber vi ikke, Marie. Den vokal kan jo kløve folk i to med et rent snit uden forvarsel. Man skal ikke lade sig narre af de små søde krøller, for kamufleret som en trojansk hest står hun pludselig på scenen og synger alle i småstykker. Hvis det ikke er true metal, hvad er så?! Men et godt råd til Marie er at følge de sandfærdiges gode eksempel og skrive nogle overbevisende tekster, vi kan relatere til. Pig Destroyer, Dying Fetus og Anal Cunts rørende lyrik er jo baseret på virkelige hændelser, som almindelige mennesker kan forstå. Lyt og lær.

Stemmen
Enya og Lars H.U.G har haft deres spilletid. Vi er trætte af det nu. Giv den noget overdrive a la Cathrine Sadolin, og husk at der mellem ”g” og ”i” findes et meget anvendeligt bogstav i alfabetet. Det hedder ”h” og kan med fordel indsættes i følgende tekst i stedet for apostroffer: ”Det så fedt det vi ’ar. Tro på det ka’oll….”. Bare prøv det af for spasen, eller anvend i stedet det uforståelige pig squeal, der vil højne kvaliteten af enhver hjerte/smerte-frase i alle genrer.

Priserne
Det er blasfemisk at acceptere sceptre af metal uden at hylde den retmæssige indehavere. Uanset hvor mange jernstænger, de overdænger dig med, bliver du ikke Iron Maiden. Modtag ting af plastik eller garn, eller konverter straks til metal.

De bekymrede øjenbryn
Hey! Vi har emo, straight edge og metalcore. Vi har patent på det der! Du må få del i løjerne, når du udgiver din første split med Bullet For My Valentine.

Sangskrivningen
Alle sange fortolkes bedst i punkinspirerede udgaver, som Millencolin og Blink 182 ville have gjort det. Det andet går for langsomt! Desuden kunne man i grunden med fordel fjerne stemmen på diverse Key-hits og i stedet overlade leadvokalen til Rasmus Seebach, og så ville det lyde af det samme. Er det ikke spøjst? Et velmenende forretningstip: Sælg skidtet til ham og kom i øveren kl. 17. Medbring økse og Fine Festival!

Vi ses Marie!