165 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
 
Reportager
18. Juni 2017    
Kunstner
Titel
+ Aerosmith + Primus + Doro Pesch's Warlock + The Haunted + Steel Panther + Coheed and Cambria + Wintersun

Den første fulde dag på Sweden Rock bød på blandede oplevelser i rock- og metalgenrer fra øst og vest.

Reportager
18. Juni 2017    
Kunstner
Titel
+ Candlemass + Sweden Rock Symphony Orchestra + Carcass + Saxon + In Flames

Sweden Rock er god til at charmere sig ind på en, og med festivalens mest spændende, moderne og varierede dagsprogram gik sidstedagen hen og blev den absolut bedste.

Reportager
18. Juni 2017    

Fra hillbilly og smadret industrial til tyske hard rock-legender og sort vikingemetal kommer vi solidt rundt i krogene. Eftersmagen er da også af blandet karakter.

Fotoreportager
17. Juni 2017    

Endnu en udgave af Sweden Rock er veloverstået. Vores fotograf har samlet sine favoritter fra både fra både scener og festivalpladsen.

Koncertanmeldelser
13. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
5

På trods af indtil flere afskedsturnéer i ærmet er Al Jourgensen & co. fortsat en ukuelig energibombe af dimensioner.

Koncertanmeldelser
12. Juni 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
5

Hvis man går fra en Voivod-koncert uden et skævt smil på læben, har man ingen humor.

Koncertanmeldelser
12. Juni 2017    
Karakter
3

Intet nyt er godt nyt, og Fates Warning har stadig nerven intakt, fraværet af publikumstække til trods.

Koncertanmeldelser
11. Juni 2017    
Kunstner
Genre
Karakter
4

Les Claypool & co. antager det skrabede format med quirks, fodtapning og grisemaske.

Koncertanmeldelser
09. Juni 2017    
Kunstner
Karakter
4

Endelig har Myrkur fundet fodfæstet. På Sweden Rock Festival beviste danskeren, at hun er klar til at være den førende frontfigur for nutidens skandinaviske musikscene.

Fotoreportager
19. Juni 2016    

Succes! For en sjælden gang skyld lykkedes det at koordinere samarbejdet mellem fotograf (ental) og journalist (ental). Dette betyder at årets fotoreportage fra Sweden Rock Festival primært består af svenskere plus det løse.

Koncertanmeldelser
19. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
3

Satyricon blev overdøvet af Twisted Sister og kæmpede med både dårlig lyd og en malplaceret gæstevisit som afslutning på en koncert, der først peakede hen imod slutningen.

Reportager
18. Juni 2016    

Lørdagen havde det tyndeste program i mange år, og det prægede dagen, der i stedet blev brugt på enkelte højdepunkter og en god del alkohol.

SRF '16: Fredag Populær
Reportager
18. Juni 2016    

Fredagen præges af regnvejr og lejrstemning samt en håndfuld stærke koncertoplevelser leveret af Glenn Hughes, The Temperance Movement og Foreigner, inden alt kulminerer i kæberaslere fra The Hellacopters og Twisted Sister.

Reportager
18. Juni 2016    

Torsdagen var lang, og meget skulle ses. Nye bands, The Struts og Skallbank, overraskede positivt, mens Slayer skuffede og Megadeth overraskede positivt, og Graveyard sammen med King Diamond satte standarden for en god festivalkoncert.

SRF '16: Onsdag Populær
Reportager
18. Juni 2016    

Onsdagen er som så ofte før ankomstdag, hvor det mest handler om at falde over teltpløkker, drikke for hurtigt og se aftenens sene koncerter. Således også i år.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Tekniske drillerier dominerede i midten af koncerten, der samlet set var en times stabil, flirtende hardcore af den fede skuffe.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

I foromtalerne skrev vi, at The Struts ikke var noget dårligt valg som opvarmning for The Rolling Stones for blot to år siden. Det var en underdrivelse af de større. Et mere charmerende band er sjældent set.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Genre
Karakter
5

Det sidder i maven længe efter. Visheden om at have oplevet et musikhistorisk øjeblik, der mejsler sig ind i hukommelsen i lyd og billeder.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
5

Kulissen var imponerende, og på Lemmy Stage opførtes en medrivende forestilling med blandede godter fra Mercyful Fate-tiden og slutteligt hele 'Abigail'. Mesterligt!

Top 5
14. Juni 2016    

Efter endnu en tur over Øresund til Sweden Rock Festival har vores udsendte lært af bitter erfaring, hvad man må, og, endnu vigtigere, hvad man ikke må hinsidan!

165 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9