156 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8  
 
Fotoreportager
19. Juni 2016    

Succes! For en sjælden gang skyld lykkedes det at koordinere samarbejdet mellem fotograf (ental) og journalist (ental). Dette betyder at årets fotoreportage fra Sweden Rock Festival primært består af svenskere plus det løse.

Koncertanmeldelser
19. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
3

Satyricon blev overdøvet af Twisted Sister og kæmpede med både dårlig lyd og en malplaceret gæstevisit som afslutning på en koncert, der først peakede hen imod slutningen.

Reportager
18. Juni 2016    

Lørdagen havde det tyndeste program i mange år, og det prægede dagen, der i stedet blev brugt på enkelte højdepunkter og en god del alkohol.

SRF '16: Fredag Populær
Reportager
18. Juni 2016    

Fredagen præges af regnvejr og lejrstemning samt en håndfuld stærke koncertoplevelser leveret af Glenn Hughes, The Temperance Movement og Foreigner, inden alt kulminerer i kæberaslere fra The Hellacopters og Twisted Sister.

Reportager
18. Juni 2016    

Torsdagen var lang, og meget skulle ses. Nye bands, The Struts og Skallbank, overraskede positivt, mens Slayer skuffede og Megadeth overraskede positivt, og Graveyard sammen med King Diamond satte standarden for en god festivalkoncert.

SRF '16: Onsdag Populær
Reportager
18. Juni 2016    

Onsdagen er som så ofte før ankomstdag, hvor det mest handler om at falde over teltpløkker, drikke for hurtigt og se aftenens sene koncerter. Således også i år.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
4

Tekniske drillerier dominerede i midten af koncerten, der samlet set var en times stabil, flirtende hardcore af den fede skuffe.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Genre
Karakter
4

I foromtalerne skrev vi, at The Struts ikke var noget dårligt valg som opvarmning for The Rolling Stones for blot to år siden. Det var en underdrivelse af de større. Et mere charmerende band er sjældent set.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Genre
Karakter
5

Det sidder i maven længe efter. Visheden om at have oplevet et musikhistorisk øjeblik, der mejsler sig ind i hukommelsen i lyd og billeder.

Koncertanmeldelser
18. Juni 2016    
Kunstner
Karakter
5

Kulissen var imponerende, og på Lemmy Stage opførtes en medrivende forestilling med blandede godter fra Mercyful Fate-tiden og slutteligt hele 'Abigail'. Mesterligt!

Top 5
14. Juni 2016    

Efter endnu en tur over Øresund til Sweden Rock Festival har vores udsendte lært af bitter erfaring, hvad man må, og, endnu vigtigere, hvad man ikke må hinsidan!

Artikel
03. Juni 2016    

Alt, hvad du har brug for at vide for at få et overblik over dette års Sweden Rock Festival. Det samlede program, varme anbefalinger, og hvilke bands der helt bør forbigås.

Artikel
03. Juni 2016    

Så er der fuld skrald på 80’erne i klassisk Sweden Rock-ånd,. En simpel og virkningsfuld form, når plakaten skal fyldes ud: Det skal enten være (eller lyde som) Def Leppard eller Black Sabbath, og bandene skal gerne have toppet for cirka 25 år siden.

Artikel
03. Juni 2016    

Her har vi nogle af de gamle drenge og piger, der har været på scenen i over fire årtier. De har hver især haft deres gode og dårlige perioder, og en koncert kan svinge fra det helt sublime til at bære vidnesbyrd om, at de skulle være stoppet, mens legen var god.

Artikel
03. Juni 2016    

Et par definitive forbiere findes i de rester af kæmpenavne, der stivnakket fortsætter uden legendariske frontmænd eller finder sammen i et underligt miskmask af gamle og nye bandmedlemmer med overvægt af de sidste.

Artikel
03. Juni 2016    

Næstefter Tyskland er Sverige det mest oplagte sted at høre power metal, og Sweden Rock har til lejligheden samlet en god portion bands, som enten bør opleves eller undgås.

Artikel
03. Juni 2016    

Der er altid mange svenske bands på programmet, store som små. Spændvidden strækker sig denne gang fra det helt skrækkelige til det allerypperste, men her er de samlet under den svenske fane.

Artikel
29. Maj 2016    

Her har vi de bands, der er i konstant rotation på bookingkalenderen og dermed ikke dekader væk fra Danmark, Tyskland eller Sverige for den sags skyld.

Artikel
29. Maj 2016    

Det bliver svært at overgå (eller rettere undergå) Mötleys Crües pinlige optræden på sidste års Sweden Rock Festival, men her har vi samlet nogle af de bands, der alligevel synes at gå benhårdt efter førstepladsen.

Top 5
17. Maj 2016    

Sweden Rock Festival er lige om hjørnet. Den fantastiske festival byder som altid på et fantastisk program. Vi varmer op i ugens top 5 med at se tilbage på nogle af de mest mindeværdige oplevelser.

156 resultater - viser 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8