Fraværende finner

Populær
Fraværende finner

Der plejer at være godt gang i Children of Bodom, men finnernes sløve indsats i Amager Bio var uden tvivl den kedeligste koncert, gruppen har givet i Danmark.

Spillested
Dato
01-12-2015
Trackliste
Are You Dead Yet?
In Your Face
Morrigan
Halo of Blood
Everytime I Die
Bodom Beach Terror
Hate Me!
Lake Bodom
Blooddrunk
I Worship Chaos
Angels Don't Kill
Hate Crew Deathroll
Bodom After Midnight
Ekstra:
Downfall
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
2

Der var en lang næse til de mange fans, der havde glædet sig til at opleve Lamb of God i Store Vega. Det amerikanske band, der gav en af årets vildeste koncerter på Roskilde Festival i sommer, trak sig som bekendt fra deres europæiske turné i kølvandet på tragedien i Paris. Det gjorde Children of Bodom derimod ikke. Desværre, fristes man nu til at sige.

Koncerten i Amager Bio var den tarveligste omgang, den finske gruppe har leveret på dansk grund.

Godt nok indledte den blege frontmand og superguitarist Alex Laiho med at sige, at han var småsyg. Men selv hos resten af gruppen var der kun sjældent engagement at spore. Keyboardspiller Janne Wirman plejer nu nok ellers at være i et vældigt hopla og køre et legende pingpong med Laiho, men det var der ikke meget af. Koncerten skulle tydeligvis bare overstås. Og det blev den efter 14 numre og 75 minutter på ren autopilot.

At det er gået ned ad bakke på de seneste plader, vidnede sætlisten igen én om. To numre blev det til fra ’I Worship Chaos’, der udkom i oktober. ’Morrigan’ mere kedelig end titelnummeret, der trods alt fik publikum på dupperne og i gang med en heftig moshpit efter en såkaldt wall of death.

Jovist, publikum virkede opstemte, og heldigvis fik de da også alle de gode game skæringer. Især ’Bodom Beach Terror’, ’Hate Me’ og ’Lake Bodom’ rykkede godt igennem som koncertens højdepunkter. Den svedige ’Hate Crew Deathroll’ blev derimod destrueret af et mislykket forsøg på fællessang midt i nummeret – i virkeligheden meget sigende for koncerten.