Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Copenhell '22: Når æblet falder langt fra stammen

Updated
TR522120 copy
TR5_5395 copy
TR5_5382 copy
TR522100 copy
TR5_5401 copy

The Raven Age har flittigt gæstet Danmark. Den store fanskare er det dog ikke blevet til af den grund. Forståeligt nok. Briterne leverede nok engang 45 minutters middelmådigt metalcore på Copenhell.

Dato
18-06-2022
Koncertarrangør
Fotograf
Peter Troest
Karakter
2

Det er på godt og ondt at være barn af berømte. På den ene side er der en enorm forventning til at talentet går i arv – hvilket det sjældent gør med samme format. På den anden side er dørene også mere åbne end for almindelige dødelige.

Iron Maidens grundlægger og berømte bassist, Steve Harris, har aldrig været bleg for at tage afkommet med på turné.

Datteren Lauren Harris åbnede for Iron Maiden i Horsens i 2008. Sønnen George Harris åbnede med sit band The Raven Age for Iron Maiden i Herning i 2016.

Sympatisk eller det stik modsatte? Vurder selv. Én ting er sikkert. Æblet er faldet langt fra stammen.

The Raven Age, dannet i 2014 af guitarist George Harris, spiller en middelmådig blanding af heavy metal og metalcore. Tre plader er det blevet til.

Koncerten på Copenhell var briternes ottende besøg i Danmark på blot syv år. De stod også på Copenhell i 2017. Alligevel synes de mange visitter ikke at have skabt den store fanskare herhjemme.

Fremmødet klokken 14.45 på Pandæmonium om lørdagen var ikke ligefrem imponerende. Flere kom dog strømmende til undervejs. Flere syntes også at gå deres vej.

Forståeligt nok.

Har du hørt ét nummer, har du hørt hele diskografien. Det er jævnt kedeligt. Oplevelsen var identisk. Forsanger Matt James er karismatisk som en kiks. Han prøver ellers så hårdt. I ved med det helt rigtige look. Omvendt cap, solbriller, knæhuller i bukserne og langt lyst hår.

Matt James synger rent. Mens bassist Matt Cox tager sig af de dele, hvor der skal growles.

Numre som ‘Fleur De Lis’ og ‘Salem’s Fate’ bed nogenlunde fra sig, men ellers var The Raven Age oplevelsen af et band på plakaten, der sådan set bare er på, fordi den immervæk skal fyldes ud med knap 100 navne. Farmand stod øverst på plakaten. Sønnike stod nederst.

Det bliver der næppe nogensinde ændret på .