HDDT '15: Et alt for stort bonghoved

Populær
HDDT '15: Et alt for stort bonghoved

Den københavnske stoner/death-trio Reefer skulle vække et festramt Ungdomshus og Doomtown-publikum til live igen på andendagen af Heavy Days In Doomtown.

Kunstner
Spillested
Dato
02-05-2015
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
2

Var hovedet og øjenlågene ikke tunge i forvejen fra fredagens udskejelser, blev de det så sandelig ved mødet med Reefers sløve og tilrøgede version af doomet dødsmetal. Med sangtitler som 'Kill for Grass' var stilen i hvert fald lagt, og den sødlige duft i Dødsmaskinen tydede på, at publikum havde gjort forberedelserne og fyldt godt med græs i ligkistesømmene.

Reefer derimod kæmpede med en enormt mudret lyd, som i den grad hæmmede den i forvejen ensformige dødsmetal, som hostede og harkede efter variation og temposkift. Det var søvndyssende som et alt for stort bonghoved.

Om Reefer havde kigget dybt i et par af disse inden koncerten vides ikke, men den måde, hvorpå trioen leverede deres sumpede dødsmetal, kunne godt pege derhenad. Der manglede tightness og indlevelse og forsangerens dybe subwoofer-growl blev ensformigt og enerverende i længden. Meget sigende blev der, som koncerten skred frem, mere og mere plads i den ellers trange, tilrøgede og snævre Dødsmaskine.

En tung og lidt trættende start på en meget lang lørdag.