Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Kong Coverdale af Sweden Rock!

Populær
Updated
Kong Coverdale af Sweden Rock!
Kong Coverdale af Sweden Rock!
Kong Coverdale af Sweden Rock!
Kong Coverdale af Sweden Rock!
Kong Coverdale af Sweden Rock!

Fokuserer man udelukkende på de øjeblikke, David Coverdale deltog i løjerne, så leverede Whitesnake noget nær helt i top på Sweden Rock Festival.

Kunstner
Dato
10-06-2011
Trackliste
1. Best Years
2. Give Me All Your Love
3. Love Ain't No Stranger
4. Is This Love
5. Steal Your Heart Away
6. Forevermore
7. Love Will Set You Free
8. Solo, solo, solo med solo på...
9. My Evil Ways
10. Ain't No Love In The Heart of the City (med Bernie Marsden)
11. Fool For Your Loving (med Bernie Marsden)
12. Here I Go Again (med Adrian Vandenberg)
13. Still of the Night (med Adrian Vandenberg)
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
5

 

David Coverdale behøvede ikke mange øjeblikke for at bevise og helt og aldeles cementere, at han og kun han er kongen af Sweden Rock Festival.

Coverdale leverede en koncert, der fik al snak om singback til at forstumme. Men de laaaaange solopartier var meget tæt på at ødelægge en af de absolut bedre Whitesnake-koncerter i nyere tid. Og så hjalp det fint, at Coverdale havde hentet et par gedigne special guests op på scenen.

Det var direkte stort at opleve gensynsglæden mellem David Coverdale og den originale snake-guitarist Bernie Marsden, og det var en fin lille kuriøsitet også at få Adrian Vandenberg med på scenen.

Men ellers blev koncerten desværre domineret af alt, alt for lange og enerverende solopartier med de to snake-guitarister Doug Aldrich og Reb Beach i fokus, men også en laaaang trommesolo skulle vi trækkes med. Solo-tingene var vel sammenlagt oppe at ringe på en halv time af en koncert på en time og tre kvarter.

Vi ved jo alle, at Coverdales stemme skal have disse lange pauser for at klare alt det, han byder den. Men hvis pauserne er prisen for en god koncert, så betaler denne anmelder altså gerne ved kasse ét!

Og så var denne anmelder nærmest rørt til tårer af Doug Aldrichs smukke hyldest til afdøde Gary Moore: introen til Moores 'End of the World' kombineret med lidt 'White Knuckles'.

Men Coverdale lever som sanger og frontmand. Og han så godt nok ud til at have det strålende.