Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Mester af break-downs

Populær
Updated
Mester af break-downs
Mester af break-downs
Mester af break-downs
Mester af break-downs
Mester af break-downs

Parkway Drive spillede tidligt om fredagen, og især de velkomponerede breakdowns faldt i god jord.

Dato
01-07-2011
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
4

Australiere er gerne et meget tilbagelænet folkefærd, og drengene i Parkway Drive er ingen undtagelse. Én havde forstuvet foden ved at gå gennem et scenegulv, en anden var rullestolskørende pga. en surferulykke (hvor australsk er det ikke?) og alligevel var de mødt op, og hvad der var næsten mere imponerende, så sparkede de på trods af dårligdommene røv!

Groovende tyngde


Parkway Drive er godt nok ikke et specielt nyskabende metalcore-band, men de gør én ting meget bedre end de fleste andre, og det er at lave breakdowns. Normalt kan disse lyddetonationer let blive lidt sterile, men for Parkway Drive er det lykkedes at lave nogle der både er tunge og samtidigt groover. Det lyder jo meget lettere end det sikkert er, men det var i høj grad denne groovende tyngde, som begejstrede et ganske talstærkt publikum, der på bedste roskildefacon var mere begejstrede, end man burde være så tidligt på dagen, især for et roskildedebuterende og relativt ukendt band.

Taknemmeligt band


Det virkede i hvert fald som den gode modtagelse kom helt bag på bandet, for australierne virkede oprigtigt benovede for den store entusiasme der strømmede op imod dem. Frontmand Winston McCall fik hyppigt opfordret folk til at gå amok, hvilket mange i den grad gjorde, men stemningen forblev stadig meget godmodig af den grund. Bandet kvitterede med en meget opløftende koncert, der både rummede god lyd, gode numre og glade mennesker både på scenen og i teltet.

Se et klip fra koncerten med Parkway Drive herunder: