Roskilde '10 Søndag: Overbevisende

Populær
Roskilde '10 Søndag: Overbevisende

Den gode lyd på Odeon klædte Converge, for den afslørede hvor meget bandet har at byde på inde bag al vildskaben.

Kunstner
Dato
04-07-2010
Label
Distributør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
4

Sidst jeg hørte Converge var på loppen og det var en meget skramlet lyd der kunne blive plads til på træloftet. En helt anden sag var det at høre dem på en noget større scene med rigtigt PA-anlæg. For hold da helt kæft hvor det klædte musikken. Meget sker der og kaotisk er lydbilledet, men under Odeons teltdug kunne man alligevel høre alle de detaljer og derved også hvor skide dygtige drengene er. At man derudover fik en ordenlig røvfuld bund gjorde musikken præcis og så præcis og isnende, som når man skærer sig.

Converge har et ry for en ekstrem vild crowd, men det kunne det dog ikke blive til sådan en stenet Roskilde-søndag, musikken til trods, men selv om folk stod stille som var de til jazzfestivallen, var stemningen nu god og frontmand Jacob Bannon var høflig nok til at rose folk for overhovedet at være kommet så tidligt om dagen.

Koncerten beviste, at selv om Converges musik er vild er den dog stadig musik der er værd at lytte til, for selv uden et vildt moshpit var det en stor oplevelse.