Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Sejren over vind, vejr og teknik

Populær
Updated
Sejren over vind, vejr og teknik
Sejren over vind, vejr og teknik
Sejren over vind, vejr og teknik
Sejren over vind, vejr og teknik
Sejren over vind, vejr og teknik

Billy Boy in Poison kæmpede mod både vejr og el-guder, men førstnævnte stod tilbage som den store moralske vinder.

Dato
17-06-2011
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Forfatter
Karakter
3

På mystisk vis lykkedes det Talentscenens konferencier at introducere Billy Boy in Poison som black metal, hvilket må siges at være et stykke fra sandheden i forhold til den gang ganske solide metalcore de fremfører.

Uanset i bund og grund ligegyldige genrebetegnelser slap BBiP godt fra løjerne, trods både regnvejr og en strømafbrydelse der sendte dem af scenen ti minutter for tidligt.

Indtil da gik det over stok og sten med en lidt trykket og så alligevel godkendt lyd, og med en fin lille moshpit, der godt nok skulle fremkaldes af bandet selv, men som også må siges at være en fin indikation af tilfredshed blandt publikum.

Fighterviljens triumf


Kvintetten fik ret hurtigt gang i folks nakkemuskler, og det kan godt være, at en del venner af bandet havde gjort indtog og hjalp det på vej, men for eventuelle nysgerrige der fik en jomfruelig dåb ud i Billy Boy in Poison, såsom denne skribent, var det en fed oplevelse at være vidne til.

De store smil var fundet frem og udstrålede glæde, såvel som stor selvtillid og dermed en smittende tro på, at de kunne levere varen i form af solid metal.

Af samme grund blev den for tidlige strømrelaterede afbrydelse ikke til en pinlig affære, men taget med et grin og en lille frisk trommesolo, som om intet var hændt – imponerende fightervilje!