Sejt, trods sløjt fremmøde

Sejt, trods sløjt fremmøde

Der blev desværre kun spillet for en lille udvalgt skare, da endnu et sandt thrash-bal gæstede The Rock i form af Skeleton Witch, Warbringer og Angelus Apatrida.

Titel
Skeleton Witch + Warbringer + Angelus Apatrida
Spillested
Dato
07-09-2010
Genre
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
3

En af årsagerne til at valget mellem aftenens koncerttilbud blev thrash og The Rock fremfor kaosblack med Liturgy på Lades var det spanske opvarmningsband Angelus Apatrida. Her på sitet har gruppens seneste perle været ganske skamrost, så en mulighed for at se de fire spaniere "live" måtte udnyttes.

Og forventningerne blev heldigvis ikke vekslet til skuffelse - det skulle da lige være over det ret begrænsede fremmøde, som bandet kunne kigge ud på, da de gik på med 'Blast Off' fra førnævnte skive. Heldigvis lod de sig ikke kue, og leverede en tight og fed performance, hvor showet primært bestod af at blive på sin plads og headbange.
(karakter: 3)


Gentagelsen bragte stadig glæde

Yeah, Warbringer var tilbage i byen! Sidst de var her på The Rock var det også uden et fyldt spillested, men heller ikke denne gang tog det noget af bandets aktivitetsniveau. Guitaristerne havde byttet plads i forhold til sidst, men ellers var det et ret identisk show, hvor den formidable frontmand med det smittende, finurlige smil var meget aktiv og igen stjal showet.

Til start manglede der lidt energi i stemmen eller måske blot i lydniveauet, men det blev hurtigt rettet op, og showet voksede til en herlig thrash-oplevelse. John Kevill jokede lidt med publikumsfremmødet, da han mellem et par numre råbte ud til publikum uden mikrofonen: "Hey! I don't even need this?!"

På bandets vegne lovede frontmanden, at gruppen snart ville ile hjemad og skrive sit tredje album og ellers vende tilbage på landevejene. Warbringer sluttede af med et "goodnight and smoke weed!".
(karakter: 4)

Thrash med lidt sort i

Og måske bliver der røget lidt ting og sager i tour-bussen for Skeleton Witch annoncerede også "Smoke weed"-budskabet undervejs i sit show. Det blev desværre til endnu færre tilskuere end Warbringer havde haft æren af at spille for, da nogle åbenbart havde fået nok thrash. Retteligt skal det siges, at Skeleton Witch også trækker på en gammel black metal-tradition, så stilen var snarere black-thrash.

Også her startede lyden ikke helt optimalt, men det tog ikke længe før det var fikset, og i takt med at man fik hørt mere og mere musik, lod man sig rive mere og mere med. For det var sådan set en ganske interessant omgang musik, der blev serveret fra den store frontmand og hans klassiske metaludseende.

Det var fedt, at der var så meget plads til bassen, men lidt synd at bassistens teknik betød, at han slog "skævt" ned over strengene, så der kom en slags høj "scratchen" fra plekteret med i lydbilledet, som om bandet også havde en dj med. Og det var jo ikke just tilfældet for det meget oldschool-spillende band.

Lad os håbe at fremmødet en anden gang bliver bedre, for så vil man for alvor få fuld valuta fra et band som Skeleton Witch. De skal i hvert fald ses igen næste gang, bandet vælger at lægge vejen forbi vores lille land, der åbenbart ikke har så mange koncertlystne metalheads på en tirsdag. Eller også gemte folk pengene til Marduk og co. samme sted dagen efter, hvor fremmødet var ganske hæderligt.
(karakter: 3)