Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Den kedeligste knockout

Populær
Updated
Den kedeligste knockout
Den kedeligste knockout
Den kedeligste knockout
Den kedeligste knockout
Den kedeligste knockout
Den kedeligste knockout
Den kedeligste knockout
Den kedeligste knockout

Kendt for det massive super-hit fra 'Rocky III', ’Eye of the Tiger’, gav amerikanske Survivor efter 35 år deres første koncert i Skandinavien. Den føltes som en boksekamp uden vinder.

Kunstner
Dato
06-06-2013
Genre
Trackliste
1. Feels Like Love
2. Can't Give It Up
3. Take You on a Saturday
4. High on You
5. Rockin' into the Night
6. It's The Singer Not The Song
7. Rebel Girl
8. The Search Is Over
9. Burning Heart
10. I Can't Hold Back
11. Eye of the Tiger
Koncertarrangør
Fotograf
Jacob Dinesen
Karakter
1

Blandt publikum. I lejren. Mange talte om amerikanske Survivor, der bare måtte opleves midt om eftermiddagen på en seriøst solskinsfuld torsdag eftermiddag i Sverige. Koncerten var bandet første koncert på Skandinaviens grund efter 35 års eksistens.

Gruppen står bag et af verdens mest kendte filmhits: ’Eye of the Tiger’ fra ’Rocky III’. Men faktisk hittede de også med ’Burning Heart’ fra 'Rocky IV', hvor Dolph Lundgren bankede pusten ud af fighteren fra New Jersey.

Men hvis bandet ellers nogensinde har haft seriøs lungekapacitet og råstyrke til at matche hittet fra ’Rocky III’, så spillede de med vatarme og plasticposer over hovedet denne eftermiddag

Koncertens 11 numre føltes som en boksekamp over 12 kedelige omgange.

Egentlig burde Survivor for længst have været diskvalificeret for snyd!

På skift vekslede de to sangere Dave Bickler og Jimi Jamison mellem at håndtere vokalen i deres repertoire, der lyder lige så væsentligt som bands på et kræmmermarked. Og gennem nummer efter nummer føltes koncerten da også som en oplevelsesmission mellem fadøl og Fede Finn i teltet på Bellahøj.

Efter en time kom den så: Det roligt pumpende introriff til ’Eye of the Tiger’ gik i gang. Folket vågnede op til dåd og svingede fadøllen, så det skvulpede over de bare maver. Og så spredte nostalgien fra den 31-årige boksefilm sig ellers, mens det pludselig gik op for én, at sangen er lige så middelmådig og ligegyldig som filmen.