Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

W:O:A 2010: En noget langtrukken affære

Updated
W:O:A 2010: En noget langtrukken affære

Det var fedt at høre klassikerne fra 'Wildhoney' men en skive på tre kvarter udtrukket til en time blev en til tider kedelig affære.

Kunstner
Dato
07-08-2010
Genre
Trackliste
1. Wildhoney
2. Whatever That Hurts
3. The Ar
4. 25th Floor
5. Gaia
6. Visionaire
7. Kaleidoscope
8. Do You Dream of Me?
9. Planets
10. A Pocket Size Sun

Fotograf
C.V
Karakter
3

I anledning af bandets femtens års jubilæum for skiven 'Wildhoney' og gruppens headliner show på Wacken samme år valgte den svenske gruppe af give et show, hvor skiven blev spillet fra ende til anden.

Det var superfedt at høre de sublime numre 'Whatever That Hurts', 'The Ar' og 'Gaia', hvis solo blev forlænget ligesom flere af de andre numre. Men der gik meget selvsving og mærkelige lyde i showet, når den drømmende skive, skulle reproduceres. Eksempelvis var der et meget langt stykke med guitarstøj og skæve toner frembragt med en flaske på guitarhalsen.

Heldigvis udeblev den regn og torden, som 'Kaleidoscope' med sit "båndede" uvejr ellers lagde op til. Et nummer bandet i øvrigt benyttede til at stå og hyggesnakke midt på scenen og med fokus langt fra publikum. Men det blev dog symbolsk til lidt smådrypperier ovenfra under 'Gaia' og tekst-stykket "Rain shall fall on dried out soil".

Det var småt med opmærksomhedsbrydende action fra bandmedlemmerne - måske for at understrege musikkens drømmende toner. Men trods det flotte lys, så ville sangene nok have gået bedst igennem, hvis man havde lukket øjnene og drømt sig langt væk fra pløjemarken og de hurtige stortrommer fra Gene Hoglan og Fear Factory, der spillede ovre på Black Stage.