Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Kedelig crossover

Populær
Updated
Kedelig crossover
Amerikanske Suicide Silence blander genrene ihjel på "The Cleansing".
Suicide Silence – ”The Cleansing” (Century Media/EMI)

Ofte bliver crossover albums betegnet som “interessante”, det må også siges at være rammende for denne udgivelse, hvor amerikanske Suicide Silence blander death metal, grindcore, hardcore og groove metal. Formålet er uden tvivl, at flytte grænser og være så ekstreme som muligt. Spørgsmålet er bare om det gør et godt album i sig selv? ”Interessant” kan også vise sig at være et udtryk for, at man ikke helt kan finde en pæn måde at sige, at noget stinker!

Når man lytter til “The Cleansing” får man efter fire-fem numre en stærk tvivl om, om man har hørt to eller 10 numre, da det hele lyder ens! Og det er en skam, eftersom at bandet objektivt behersker alle de forskellige genrer, der blandes på albummet.

Danske Tue Madsen har mixet albummet og det er som altid gjort til UG. Desværre er det lidt spild af tid med dete band, da det ikke formår at overbevise denne lytter om, at det har noget der er så originalt, så det skal have mere opmærksomhed. Kort sagt, så bør Suicide Silence koge de fire stilarter, der bruges, ned til en max to, som gives deres eget præg, så bandet kan skille sig ud fra mængden.

Karakter (på old skool 13-skalaen): 6

- Morten Vejlstrup

Titel
”The Cleansing”
Distributør
Karakter
2