Bulder i høstmørket

Bulder i høstmørket
Kong Kent fejrer efterårets kommen med aflytning af nye album fra Malevolent Creation Legendarisk dødsmetalband fra USA. Så nemt kan Malevolent Creation beskrives. De red på bølgen sammen med Morbid Angel, Deicide, Obituary, Death, Suffocation og Cannibal Corpse i 90'erne da dødsmetallen var størst. Og ligesom de fleste af ovenstående bands, så har de trodset tidens tand og buldrer stadig. Netop udgivede "Doomsday X" er et glimrende eksempel herpå.

Det er bandets 10. album og de har igen fået den oprindelige forsanger Brett Hoffmann blandt tropperne. Og der er tryk på alle aspekter af denne skive. Malevolent Creation formår at lægge et solidt tempo for dagen og produktionen er god. Det er helt rart at høre den slags dødsmetal, helt uspoleret og som stadig emmer af den tid og ånd, der startede genren.

Er man old-skuul dødsmetaller, så er "Doomsday X" bestemt værd at kigge efter. Den minder én om en svunden tid, men samtidig mejsler den så meget tonstung dobbeltpedal, at genren bestemt ikke er død. Tværtimod.

Titel
"Doomsday X"
Distributør
Karakter
2