Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Hardcore i forventet tempo

Populær
Updated
Kong Kent prøver noget nyt: Anmelder hardcore. Hardcore? Det er sgu normalt ikke noget jeg anmelder, men når en skive rammer fordøren, er det vel ens pligt, åbensindet at anmelde pladen. Første forsøg fra Kongens side går således ud over svenske Misconduct, der efter sigende er et stort band på scenen. ”…United As One” er deres fjerde studiealbum, og mit første bekendtskab med drengene.

Så helt blank for hardcore, minus en koncert i Hamburg med Biohazard i 2001, og lidt gammel Black Flag i cd-reolen, skal jeg danne mig en mening. Sangene kører i et forventet tempo, med masser af hardcore vokal, der live vil virke som en rigtig crowd-pleaser der kan få publikum op at koge.

En røvfuld breaks som forventet, og en guitar drejet så den lyder lidt som Green Day møder Offspring. Det er lettilgængeligt må jeg sige, men til tider er sangene lidt tyndbenede. Heldigvis er der dog også gode sange, såsom ”Illusion” hvor der bliver tunet godt ned for guitaren, og riffet holder til en rigtig langhåret dreng som jeg, hvor det helst skal være lidt bidsk!

Hardcore? Ikke rigtig hardcore hardcore! Der er lidt teenager over det, og jeg får ikke rigtig lysten til at hoppe igennem. Der er dog lyspunkter, såsom ”Illusion” og ”Side by Side”, der bestemt sagtens kan gøre sig som floor-fillers til enhver HC komsammen.

Kunstner
Titel
…United As One
Distributør
Karakter
2