I klasse med Hammerfall

I klasse med Hammerfall
Italienske Rhapsodys nye "best of" cd går lige i højttalerne hos Lars Schmidt. De er godt nok effektive på en hæsblæsende måde, de gæve italienere fra Rhapsody, der nu efter syv års eksistens har sendt den første "best of" på gaden: "Tales of the Emerald Sword Saga", som indeholder i alt 17 numre og mere end 70 minutters effektiv høvlen deruda'.

Når vi har med Rhapsody at gøre, har vi med teatralsk og meget storladen symfonisk power metal at gøre. Det er meget velproduceret, overordentligt hæsblæsende, ja, nærmest Europe
på en overdosis speed. Man kommer til at tænke på Europe, fordi Alex Staropolis' keyboards er ganske dominerende, som tangenterne også var i Europe. Det helt store, musikalske unikum i Rhapsody er den forrygende guitarist Luca Turilli, som også gør karriere på egne ben med en okay solokarriere.

"Tales from the Emerald Sword Saga" er ganske dækkende for bandets hidtidige karriere, og sammensætningen af numre fungerer helt fint og beviser til fulde, at Rhapsody (sammen med Hammerfall) er i en klasse for sig i power metal genren.

Kunstner
Forfatter
Karakter
4