Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Had fra Smilets By

Updated
Had fra Smilets By
Århusianske Hatesphere mixer nyt og gammelt på ny mini cd. Op til jul udgav danske Hatesphere en lille mini-CD bestående af syv skæringer. Det er den ene nye sang ”Release The Pain” der åbner ballet, og tak skal du have for en knytnæve i ansigtet! Hårdtpumpet thrash der flirter voldsomt med dødsmetal. Lige noget for undertegnede. Dernæst et cover af Ozzys ”Bark At The Moon”, efterfulgt af Anthrax’ ”Caught In A Mosh”, hvorefter skiven rundes af med fire live-numre.

Skiven - som sådan - er der ikke noget i vejen med. Hatesphere har haft et rigtig godt nummer i ”Release The Pain”, og det kunne åbenbart ikke vente indtil der er materiale nok til et helt studiealbum. Sangen taget i betragtning, er det en ganske god idé at slippe den fluks, for den holder.

Alt i alt er skiven lige noget for den stadig voksende skare af Hatesphere fans, om end originaliteten i en mini-cd med et par cover-numre, en røvfuld live-numre og én ny sang ikke er ny og overvældende. To eller tre nye numre i alt ville have gjort underværker. Alligevel er det svært at vende mundvigene nedad, når Hatesphere leverer varen live på bl.a. ”Bloodsoil” og ”Plague”. Det holder sgu'!

Kunstner
Titel
"Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Black"
Label
Distributør
Genre
Karakter
3