Mere band end sangskrivere

Populær
Mere band end sangskrivere

Crobot er et velsvingende og dygtigt band, der desværre er uden det gode materiale på deres seneste udgivelse.

Kunstner
Titel
Welcome to Fat City
Dato
23-09-2016
Label
Trackliste
1. Welcome To Fat City
2. Play It Cool
3. Easy Money
4. Not For Sale
5. Hold On For Dear Life
6. Temple In The Sky
7. Right Between The Eyes
8. Blood On The Snow
9. Steal The Show
10. Moment Of Truth
11. Plague Of The Mammoths
Forfatter
Karakter
3

Pennsylvania-bandet Crobot er med ’Welcome to Fat City’ nået til deres tredje album, og netop nu turnerer de som opvarmning for hjemlige Volbeat på deres ’Lets Boogie’-turne – dog uden at være med ved de danske koncerter i Herning og København.

Og spille boogie gør Crobot i øvrigt. De svinger alt, hvad de kan, og som man kan forvente sig af et hårdt rockende bluesband. De gør det endda ganske fermt – selve grundlaget i form af en fed rytmesektion er en af hovedattraktionerne ved Crobot. Hvert eneste nummer er et studie i lækkert sammenspil og godt groove.

En anden af kvartettens forcer er det ferme guitarspil. Chris Bishop river sine strenge i alle retninger og sprøjter lirede riff ud i alle retninger uden at overgøre sine anstrengelser eller gøre det til et teknisk kapløb. Sammen med forsanger Brandon Yeagley giver han om ikke et originalt udtryk, så i hvert fald en vis personlighed.

Knap så overbevisende er Crobot, når det kommer til at skrive interessante sange. Trods den instrumentale dygtighed får de kun sjældent det maksimale ud af anstrengelserne, simpelthen fordi der mangler rigtigt fængende linjer på vokalen. Det bliver en fortænkt søgen efter råstyrke og potens mere end et forsøg på at levere levedygtige sange, der kan stå alene eller insistere på et genlyt. Selv pladens bedste sange er nærmest forsvundet sekundet efter sidste anslag.