Tortursang

Populær
Tortursang

"Så skyd dog den sanger, så skyd dog den sanger!" er den vrede tanke, som straks kommer frem, når Denial Fiend slår sig løs.

Kunstner
Titel
Horror Holocaust
Dato
17-10-2011
Distributør
Genre
Karakter
1

En horror-metal-supergruppe bliver amerikanske Denial Fiend betitlet fra pladeselskabets side. Debuten talte da også vokalist Kam Lee (Massacre, Death m.fl.) og bassist Terry Butler (Six Feet Under, Massacre, Death) som de mest kendte. Men nu er det kun Terry Butler og bandstifter Sam Williams (Down By Law, guitar) , som er tilbage og de har så fået assistance fra ex-The Accüsed sangeren Blaine Cook (nu i Toe Tag) og D.R.I-trommetæskeren Rob Rampy.

'Horror Holocaust' er en ganske velproduceret og velspillet sag med flere fine riffs i grænselandet mellem arketypisk thrash og oldschool dødsmetal tilsat punket kompromisløshed. Men den sanger! Blaine Cook...hvordan kan du tillade dig det?! En skrigehals uden lige, og det giver desværre frygtelige flashbacks til den endnu ringeste skive dette site har anmeldt: Bakteria.

Og det er så ganske forstyrrende for resten af musikken at have den her altødelæggende vokal i front. Det kan godt være, at thrashmetalgenren gennem tiden har haft sine sære og "langt ude" stemmer - ja, tag bare diskussionen om Joey Belladonnas vokalstil. Det er smag og behag, og der er for og imod, og nogle som er ligeglade og synes, at Anthrax rykker ligegyldigt hvad.

Men det her... det virker dumt og tosset, og som et forsøg på at se hvor latterligt det kan blive - eller måske hvor ekstremt det kan blive, men resultatet er som skrevet: latterligt.

Æv, for en del tracks rykker godt med flere superfede riffs, og når man så alligevel har vænnet sig en anelse til vokalen, skal der lige laves ekstra sære skaberier med stemmen, og straks dukker tanken op igen: "Han lyder sgu da af lort!".

Kære Denial Fiend: lav en re-release med ny vokal, tak. Destruer førsteoplaget af skiven, så bliver de eksemplarer, der allerede er ude til et samlerobjekt. Resultat: alle bliver alle glade.

Men døm selv om Blaine i virkeligheden skal have prisen for "Årets sanger":