Uden ungdommens kilde

Uden ungdommens kilde

Suicidal Tendencies har valgt at indspille materiale, der egentlig skulle have været udgivet i slutfirserne som No Mercys andet album.

Titel
No Mercy Fool/The Suicidal Family
Dato
06-09-2010
Distributør
Genre
Trackliste
1. Suicidal Maniac
2. Possessed to Skate
3. The Prisoner
4. I Feel Your Pain... And I Survive
5. Join the ST Army
6. No Name, No Words
7. Born to Be Cyco
8. Come Alive
9. Something Inside Me
10. No Mercy Fool!
11. We're F'n Evil
12. Crazy But Proud
13. I'm Your Nightmare
14. Widespread Bloodshed... Love Runs Red
Karakter
2

Det er egentlig passende symbolsk, at denne anmeldelse falder lidt forsinket i forhold til udgivelsesdatoen tilbage i september. For materialet på cd'en er også godt 20 år forsinket, da det egentlig skulle have været til andet album med 'No Mercy'. Det blev dog ikke til noget dengang, da Mike Clark i stedet kom med i Suicidal Tendencies.

Så man Suicidal Tendencies i Pumpehuset sidste år eller på årets Copenhell, så vil man vide, at bandet stadig spiller med ungdommelig energi. Det er bandet klar over, så de har valgt at kigge bagud i stedet for fremad. Og det er ikke nogen ubetinget succes, at hive de her gamle numre frem igen. Nogle af dem kender ST's fans allerede, fx 'Suicidal Maniac' og 'Possessed to Skate'.

Der leges imponerende på bas og trommer af hhv. Steve "Thundercat" og Eric Moore, men ofte gavner de små blærestykker ikke sangene - de virker snarere malplaceret.

Er man til Suicidal Tendencies og deres up-tempo og thrashede, funkede, let punkede tilgang til musik, så er der helt sikkert elementer, som helt klart er lytteværdige, men trods lyksalighederne ved en nutidig produktion, så vil de fleste nok få langt mere ud af, at hive en gammel klassiker fra ST frem.

Her får du 2010-versionen af 'Possessed to Skate':