Godkendt smadderkasse

Godkendt smadderkasse

Det første forsøg fra danske Blood Label er ikke uden startproblemer, men viser også et stort potentiale.

Kunstner
Titel
Existence Expires
Forfatter
Karakter
3

Debuterende Blood Label er et band der blæser til angreb fra start. De er drevet frem af en fandenivoldsk energi og aggressivitet, og som oftest har den slags det jo med at virke. Det gør det også for denne århusianske kvartet, som har været forbi Antfarm og Dead Rat Studio undervejs i indspilningsprocessen.

Derfor lyder Blood Label også godt.  De har en smækker professionel produktion, som klæder den "Jeg-skal-gi'-dig-ska'-jeg!"-attitude, der bærer 'Existence Expires' frem over dødsmetal-stepperne som en flok hærgende blodtørstige barbarer.

Når det svinger


At de oven i købet kan groove ved siden af tæskende smadrende stykker, gør ikke denne debut til et dårligt kendskab – det godt gammeldags svinger grundigt i de tunge perioder, og derfor fremstår det som en varieret og interessant skive. Oven i det kommer så leadguitararbejde af høj, høj klasse. Sådan en god blanding af shredding, melodi og heltelir.

Men der er alligevel et eller andet ved langtidsholdbarheden. De første par gange er det aldeles hæsblæsende og brutalt, men når alle ni numre er gennemlyttet et par gange, savnes der lidt mere omtanke og fængende ideer. Trods et helt igennem godkendt vælde af smadderkasse, har Blood Label endnu ikke fundet en formel, der kan give energien modspil.