Dødsfesten kører for tredje gang

Populær
Dødsfesten kører for tredje gang

Så er der igen dødsmetal i alskens afarter, når den tredje Kill-Town Death Fest løber af stablen i denne uge.

Spillested
Dato
27-09-2012

Introduktionen til Kill-Town Death Fest burde ikke være nødvendig, hvis man har læst flittigt med på disse sider sidste år på samme tid af året. Her bragte vi nemlig et interview med en af folkene bag festivalen, men da filosofien bag sikkert ikke har ændret sig det store, så har vi i år ikke lavet et nyt interview.

Den første festival i 2010 var vi ikke på pletten til, men sidste år rapporterede vi begejstret fra festivalen, som udover god dødsmetal af generelt høj klasse også bød på en utroligt hyggelig stemning i gården og gode øl til en absolut fornuftig pris.

I år er programmet udvidet med den såkaldte "Gloomy Sunday", som byder på film, som Franco beskriver i sin klumme i denne uge. Desuden er dødsmetallen skruet lidt ned i tempo og byder på masser af stemning fra bands som HOODED MENACE fra Finland og engelske ESOTERIC.Men først skal det lige blive søndag! Forinden er der et travlt program, der lægger ud på Loppen om torsdagen, hvor denne skribents favorit på forhånd hedder MORBUS CHRON som jeg anmeldte for nylig. Oldschool svensk død med et twist.

Fredag fortsætter festen i Ungdomshuset, hvor RITUALIZATION fra Frankrig lægger ud, mens det danske kult-undergrundsband i CHURCH BIZARRE, der har medlemmer der også spiller i Cerekloth (som gæstede festivalen sidste år), følger trop bagefter. Det svenske CORPSESSED med den mørke lyd og det grumme growl står også på tjeklisten som noget, der fortjener opmærksomhed.

">Corpsessed - Demoniacal Subjugation by
">Corpsessed

Så er det også fredag, at et af programmets hovednavne - hvis man kan sige, at programmet egentlig arbejder med sådan noget som deciderede trækplastre - går på: MASTER, der med rette beskrives, som nogle af dødsmetalgenrens "godfathers" i programmet, spiller frem mod midnat. Men her stopper fredagens program ikke: Der er skam lige to bands til.

Lørdag er der mad og diverse underholdning fra klokken 12, men det egentlige musikprogram tager først rigtigt fat fra kl. 17 med danske PUSTULATION. Interessant skal det også blive at se SADISTIC INTENT, der har rødder helt tilbage til 1987. Amerikanernes dødsmetal trækker også på black metal, og der er garanti for mørk metal med dybe, obskure growls.Svenske GENERAL SURGERY kan mere end blot at være utroligt glade for Carcass. Det er vaskeægte svenskerdød, som den tog sig ud i årene efter Nihilist blev til Entombed. Der har været lidt over ti års pause undervejs, men bandet er still-going-strong, og har stadig humoren intakt i sine sang- og albumtitler.Det fulde program inkl. film og andet underholdning kan findes på festivalens hjemmeside. Programmet for festivalens hovedscene(r) kommer her:

Torsdag, 30. august
Loppen, Christiania “Warm-up”

21.00 – Doors
22.00 – Mold (dk)
23.00 – Cryptborn (fin)
24.00 – Morbus Chron (swe)
01.00 – Zom (irl)

Fredag, 31. august 2012
Ungdomshuset


17.00 – Ritualization (fr)
18.15 – Church Bizarre (dk)
19.30 – Fleshless (cz)
20.45 – Corpsessed (fin)
22.00 – Interment (swe)
23.15 – Master (us)
00.30 – Necrocurse (swe)
01.45 – Undead Creep (it)

Lørdag 1. september
Ungdomshuset


17.00 – Pustulation (dk)
18.15 – Execration (no)
19.30 – Maveth (fin)
20.45 – Voids Of Vomit (it)
22.00 – Necros Christos (d)
23.15 – Sadistic Intent (us)
00.30 – Verminous (swe)
01.45 – General Surgery (swe)

Søndag, 2. september 2012
Ungdomshuset “Gloomy Sunday”


17.00 – Chaos Echoes – Duo Experience (fr)
18.15 – Tyranny (fin)
19.30 – Swallowed (fin)
20.45 – Hooded Menace (fin)
22.00 – Esoteric (uk)