Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

House of Franco #82

Populær
Updated
House of Franco #82
House of Franco #82

Franco-drengen anmelder denne gang to hardcore-singler med Fejlfix og Extended Suicide, begge fra fynske Spaghetti Cassetti Records.

Kunstner
Titel
Fejlfix + Extended Suicide 7"s

Fejlfix - Ensom Blandt Mennesker 7” (Spaghetti Cassetti Records)

Jeg har før både skrevet om og interviewet fynske Fejlfix i Devilution. Nu er den gæve trio tilbage med en ny fremragende 7"’er. Samme koncept som den forrige 'Langsom Død'-ep; otte sindssvagt hurtige hardcore-skæringer på knap otte minutter, tilsat misantropiske sortsynstekster om håbløshed og selvhad.

Hvis tidlig D.R.I. (før deres crossover-bullshit-periode) er sagen, er ‘Ensom Blandt Mennesker’ et obligatorisk indkøb. 100% no-brainer. Fejlfix er også store fans af Jørgen Ryg-kultfilmen, ‘Syg & Munter’, så side 2’s første nummer ‘Menneskehed’ starter med et par linjer fra dette herlige danske mesterværk. Teksten til ‘Jeg Har En Angst Som Aldrig Før’ er forfattet af en vis H.C. Andersen.

Deres gode veninde Josefine fra Mor (et andet, desværre lige opløst, punkband fra Odense) har i øvrigt lavet en video til ovennævnte track på ingen tid:



‘Ensom Bland Mennesker’ er en af årets bedste danske udgivelser - sammen med lækre ting fra Undergang, Dead Instrument, Moth og The War Goes On - og vil helt klart være finde på mine årslister. Synes faktisk det er lidt forbedring i f.h.t. deres debut, elsker den rumklang på vokalen. Kom snart til København igen!


Extended Suicide - Breakdance Anthems 7” (Spaghetti Cassetti Records)

Fejlfix har lige været på euro-tur med Extended Suicide, der også holder til i Odense. De har tidligere på året udgivet et demobånd på Spaghetti Gassetti Records.

Fali (vokal & bas) er dog fra Spanien og har tidligere været i bands som Freakshow og Coleoptero, hvilket forklarer at syv ud af otte tracks er på spansk. Bl.a. en hyldestsang til Lemmy.

Som Fejlfix excellerer Extended Suicide i hurtig, brutal hardcore, der kan beskrives som japaner-crust møder NYHC tilsat lidt power violence ala Infest. Skiven er pakket med energi og aggressivitet. Jeg møder gerne op, hvis de kigger forbi Dortheavej.