Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Videopremiere: Natjager – ‘Skind & Ben’

Updated
natjager

Er der nogen, der har bestilt et mash-up af Kid Cudi og Evanescence? Det er klar til afhentning hos Devilutionfavoritten Natjager, der er ude med første single fra det kommende andet album.

Kunstner
Trackliste
Skind & Ben
Fotograf
Theis Mortensen

Toeren er svær, livet er svært, følelser er nngghh, men Natjager har fundet løsningen: Autotunet desensitivering som hos emorapperne i soveværelset mixet hårdt med drop-D-guitarerne fra Boogie Listens evigtgrønne nu metal-hits.

Det her er voksenfølelser, der er så intense, at de er nødt til at få udtryk gennem en ungdomsmusik, der selv så småt er ved at blive voksen, men ikke er blevet den mindste smule mere ansvarlig af den grund.

Natjager kom ud og lød som intet andet på den danske metalscene, og et samlet battlevesteklædt publikum sagde “ææævvv” i kor, men kunne alligevel ikke lade være med at nikke med hovedet i pervers nydelse over, hvor fantastisk forkert det var. Natjager ramte et blødt punkt og insisterede på at blive ved med at pirke i det, indtil der gik hul med først to EP’er, som vi her på redaktionen ikke kunne få armene ned over (OK, dele af redaktionen, resten sad med korslagte arme ovre i hjørnet og fnøs hånligt af det ungdomspjat) og et debutalbum, som vi til gengæld ikke rigtig kunne finde ud af at elske så højt, som vi gerne ville.

Efter at have skrevet kontrakt med Last Mile Records i vinteren arbejder Natjager nu på at presse endnu mere materie ud af såret. Første bud på, hvordan det kan komme til at lyde på næste album, er singlen ‘Skind & Ben’, som vi har premiere på nu.Natjagers andet album forventes at udkomme ultimo 2021.