Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Devilution præsenterer: Martyrdöd

Populær
Updated
Devilution præsenterer: Martyrdöd

Fredag 5. juni spiller Martyrddöd i BETA. Devilution er stolt af at kunne præsentere dette unikum af et band, så derfor kan du vinde noget.

Kunstner
Titel
+ Palm Reader
Dato
25-05-2015
Koncertarrangør
Forfatter

Martyrdöd er kvalitetsstemplet på pladeselskabet Southern Lord, og stilen er snavset, skurrende, metallisk og dyster. Man kan høre inspirationer såsom Anticimex, Bathory og Totalitär i deres musik, men de formår på deres helt egen måde at blande kraftfulde blackended guitrariffs med vemodige og melodiske soundscapes, og det føjer nye dimensioner til lytteoplevelsen. Supporten bliver engelske Palm Reader, der spiller math-postcore.

Vi kan også løfte sløret for, at der på aftenen vil være en DJ der spiller før, mellem og efter bandene. Det er den navnkundige Franco, som læsere af Devilution vil kende fra klummen House of Franco. Plutonium til dine ører er garanteret!

Martyrdöd turnerer ikke særligt ofte, så tøv ikke med at dukke op til denne sjældenhed af en koncert.

Konkurrence
Grundet vores gavmilde natur kan du naturligvis vinde noget. Vi udlodder derfor 2x2 billetter til koncerten, og for at vinde dem, skal du svare på følgende spørgsmål:

Hvorfor bør man komme til Martyrdöd i BETA?

Flere svar er i sagens natur mulige, men ikke et hvilken som helst. Vi trækker lod mellem de bedste. BETA og vi kan godt finde på at offentliggøre dem, så fortæl lige, om vi må nævne dit navn i den forbindelse.

Svaret skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag d. 1. juni 2015 kl. 12.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Martyrdöd".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.