Devilution - webmagasin om hård rock og heavy metal

Konkurrence: Dødsfest på Beta

Populær
Updated
Konkurrence: Dødsfest på Beta

Devilution præsenterer en sand dødsfest på Beta på lørdag, og derfor udlodder i samarbejde med Beta 5 x 2 billetter til koncerten med Psycroptic, Hour Of Penance, Dyscarnate og Exhumer.

Kunstner
Titel
+ Hour Of Penance + Dyscarnate + Exhumer
Spillested
Dato
05-10-2013

Dødsmetal behøver ikke komme fra Florida eller Göteborg for at være tungt, melodisk, teknisk, brutalt og/eller groovy. Det kan også komme fra Tasmanien ud for Australiens kyst, England eller Italien.

Det vidner programmet på spillestedet Beta om, når de i selskab med os slår dørene op for en regulær dødsfest med Psycroptic, Hour Of Penance, Dyscarnate og Exhumer. Alle bands, der har rødder i dødsmetallen og nu laver hver deres variant af genren.

Der er fokus på den tekniske dødsmetal denne aften og du kan glæde dig til en serie bands, der har masser af plader og koncerter på rygraden. Både Psycroptic og Hour Of Penance har tidligere gæstet Europa som support for bl.a. Nile, Deicide og Cannibal Corpse og er derfor allerede ved at være kendte navne for fans af genren.

På aftenen vil Devilution være til stede, blandt andet i form af en DJ, der vil sørge for onde toner til aftenen!

Nu har du chancen for at vinde billetter til koncerten med de fire bands. Alt du skal gøre er at svare rigtigt på dette spørgsmål og så er du med i lodtrækningen om 5 x 2 billetter til koncerten på Beta på lørdag d. 5. oktober 2013.

For at vinde billet til dig og din ledsager skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Sidste år udgav et af aftenens bands en plade, der var mixet af en dansk producer. Hvilket band?

Svaret skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag d. 4. oktober 2013 kl. 22.00, hvorefter vinderne vil blive udtrukket. Mailens emne skal være "Dødsfest på Beta".

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER FOR AT DELTAGE!

OBS! Husk at skrive dit fulde navn samt telefonnummer i mailen, så vi kan få fat på dig, hvis du vinder.