Konkurrence: Grumpynators koncerttur

Populær
Konkurrence: Grumpynators koncerttur

Vil du med Grumpynators til Hamborg, eller måske til deres releasekoncert i København? Vi udlodder 1x Hamborg koncert tur/retur inkl. hotel samt 2x2 billetter til bandets releasekoncert på High Voltage.

Kunstner
Dato
25-03-2017
Distributør
Genre
Forfatter

Det danske rocka-/motorbilly band Grumpynators blev dannet i 2011 i København med tidligere medlemmer og crew fra Volbeat og Taggy Tones, og har i deres musik kontrabassen som signatur. I løbet af deres karriere har de turneret Danmark rundt, bl.a. som opvarmning for Magtens Korridorer og Volbeat, og udgivet et enkelt studiealbum – nr. to er lige på trapperne, hvilket bringer bandet til Tyskland med deres CD-release party, hvor DU altså har chancen for at være med.

Vi udlodder nemlig en unik mulighed for at vinde en (forhåbentlig) uforglemmelig rejse til Hamborg med Grumpynators med både transport og hotel betalt, og hvor du oven i købet også får lov til at mærke, hvordan rockstarlivet er, når man sidder i en bandbus med tømmermænd. Turen strækker sig fra fredag d. 24. marts med afgang fra Valby kl. 11 til lørdag d. 25. marts ca. kl. 16.00.

Vil du være med i lodtrækningen om denne enestående konkurrence, skal du blot svare på følgende:

Hvad hedder Grumpynators kommende album?

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag d. 20. marts kl. 20.00, hvorefter vinderen vil blive udtrukket. Markér mailens emnefelt med 'Grumpynators'.

Som trøstepræmie trækker vi også lod om 2x2 billetter til bandets releasekoncert på High Voltage lørdag d. 25. marts.

HUSK, AT DU SKAL VÆRE OPRETTET SOM BRUGER PÅ TRÆKNINGSTIDSPUNKTET FOR AT DELTAGE!